NBA

Ο Ίρβινγκ άλλαξε μάνατζερ με φόντο Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες!

Ο Ίρβινγκ άλλαξε μάνατζερ με φόντο Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες!
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Σε μία κίνηση που αιφνιδίασε πολύ κόσμο προχώρησε ο Καϊρί Ίρβινγκ, ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει μάνατζερ μόλις λίγες ώρες μετά την απόφασή του να γίνει free agent, δίνοντας την εντύπωση ότι κοιτάζει προς Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη.

O Καϊρί Ίρβινγκ αποφάσισε να ενεργοποιήσει τον όρο που του έδινε το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος , ωστόσο αυτή ήταν απλώς η πρώτη κίνησή του. Αν αυτή η κίνηση ήταν αναμενόμενη, η δεύτερη σίγουρα προκάλεσε εντύπωση, αφού αποφάσισε να αλλάξει μάνατζερ έπειτα από 8 χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό, ο All Star γκαρντ αποφάσισε να λύσει την συνεργασία του με τον Τζεφ Γουέσλερ και ετοιμάζεται να συμφωνήσει με την εταιρεία Roc Nation, η οποία ανήκει στον γνωστό ράπερ Τζέι Ζι.

Ποιο είναι το ενδιαφέρον της υπόθεσης; Ότι η συγκεκριμένη εταιρία φημίζεται μεταξύ άλλων για την ικανότητά της να κλείνει εμπορικές συμφωνίες με τον χώρο του θεάματος, έχοντας γραφεία μεταξύ άλλων στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Όπως γίνεται σαφές, η σύνδεση έγινε αυτόματα από πολύ κόσμο, αφού στη Νέα Υόρκη υπάρχουν οι Νετς και οι Νικς και στο Λ.Α οι Λέικερς και οι Κλίπερς, με τις τέσσερις ομάδες να είναι ανάμεσα σε αυτές που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ίρβινγκ.

Το μέλλον του Ίρβινγκ φαίνεται αυτή τη στιγμή να βρίσκεται μακριά από την Βοστώνη και τους Σέλτικς. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι τελικά ο Ίρβινγκ δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Σέλτικς. Σίγουρα πάντως η τελευταία του κίνηση δείχνει πως θέλει να έχει όλες τις επιλογές του ανοιχτές, σε όλα τα επίπεδα.

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ