FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νέα αποχώρηση από την Team USA

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νέα αποχώρηση από την Team USA
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Αποχώρησε από την προετοιμασία της Team USA ο Τζούλιους Ραντλ, με αποτέλεσμα να γίνει ο 14ος που γύρισε την πλάτη στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα... Μετά από τους Μοντρέζλ Χάρελ, Μπράντλι Μπιλ , Αντονι Ντέιβις , Ερικ Γκόρντον , Τζέιμς Χάρντεν , Κέβιν Λαβ , Ντέιμιαν Λίλαρντ , Σι Τζέι ΜακΚόλουμ , Τομπάιας Χάρις , Πολ Μίλσαπ, Τζέι Τζέι Ρέντικ, Ζάιον Γουίλιαμσον και όσους δεν... καταδέχθηκαν να μπουν καν στη συζήτηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, ο Γκρεγκ Πόποβιτς είδε και τον Τζούλιους Ραντλ να αποχωρεί για προσωπικούς λόγους από την προετοιμασία της Team USA που πλέον μετρά 14 απώλειες και ουδείς γνωρίζει αν θα έχει ακόμη περισσότερες.

Οι προπονήσεις της ομάδας θα γίνουν με τους Μάρκους Σμαρτ, Θάντιους Γιανγκ, Τζέιλεν Μπράουν, Μέισον Πλάμλι, Χάρισον Μπαρνς, Μπαμ Αντεμπάγιο, Κάιλ Κούζμα, Μπρουκ Λόπεζ, Κάιλ Λάουρι, Κρις Μίντλετον, Ντόνοβαν Μίτσελ, Τζέισον Τέιτουμ, Πι Τζέι Τάκερ, Μάιλς Τέρνερ, Κέμπα Γουόκερ, ενώ στο ρόστερ της Select Team, της ομάδας δηλαδή που θα αντιμετωπίσει η Team USA προστέθηκε ο Τόρι Κρεγκ των Ντένβερ Νάγγετς.

Οι Αμερικανοί βρίσκονται στο Group E του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μαζί με την Τουρκία, την Τσεχία και την Ιαπωνία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Σανγκάη, ενώ στη δεύτερη φάση η Team USA θα μετακομίσει στη Σενζέν όπου θα συναντήσει όπως όλα δείχνουν και την Ελλάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ