FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Εκτός και ο ΜακΚόλουμ για τις ΗΠΑ!

Παγκόσμιο Κύπελλο: Εκτός και ο ΜακΚόλουμ για τις ΗΠΑ!
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ έγινε ο τελευταίος σταρ του ΝΒΑ που γνωστοποίησε στην USA Basketball ότι δεν θα ενισχύσει τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/8-15/9) το ρόστερ των Αμερικανών συνεχίζει να... φυλλορροεί, αφού ο ένας μετά τον άλλο οι παίκτες που είχαν κληθεί στην προεπιλογή αρνούνται τελικά την συμμετοχή τους. Τελευταίος (μέχρι τον επόμενο;) που αρνήθηκε ήταν ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ!

Ο γκαρντ των Μπλέιζερς ενημέρωσε την USA Basketball ότι δεν θα ενισχύσει τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού θέλει να εστιάσει στην σεζόν 2019/20 και την ομάδα του. Έγινε έτσι ο τρίτος σούτινγκ γκαρντ των ΗΠΑ μέσα στις τελευταίες 24 ώρες (!) που αρνήθηκε την συμμετοχή του μετά τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Έρικ Γκόρντον, αλλά και ο τέταρτος παίκτης γενικότερα την τελευταία εβδομάδα, αφού την αρχή είχε κάνει ο Άντονι Ντέιβις.

Με τα ισχύοντα δεδομένα, η προεπιλογή των ΗΠΑ αποτελείται πλέον από 16 παίκτες, με έναν εξ αυτών όμως, τον Κάιλ Λάουρι, να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει, αφού πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αντίχειρα! Η λογική λέει πάντως ότι η USA Basketball θα καλέσει κάποιους ακόμα παίκτες.

Αναλυτικά η προεπιλογή των ΗΠΑ: Χάρισον Μπαρνς (Κινγκς), Μπράντλι Μπιλ (Γουίζαρντς), Αντρε Ντράμοντ (Πίστονς), Τομπάιας Χάρις (76ερς), Ντέιμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Κέβιν Λαβ (Καβαλίερς), Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς), Κρις Μίντλετον (Μπακς), Μάιλς Τέρνερ (Πέισερς), Κέμπα Γουόκερ (Σέλτικς), Κάιλ Κούζμα (Λέικερς), Μπρουκ Λόπεζ (Μπακς), Πολ Μίλσαπ (Νάγκετς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Τζαζ), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς) και Πι Τζέι Τάκερ (Ρόκετς).

AP Photo/Brandon Dill

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ