FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: "Πόρτα" και από τον Έρικ Γκόρντον στις ΗΠΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο: "Πόρτα" και από τον Έρικ Γκόρντον στις ΗΠΑ
AP Photo/Eric Christian Smith AP PHOTO/ERIC CHRISTIAN SMITH

Ο Έρικ Γκόρντον πήρε την σκυτάλη από τον Τζέιμς Χάρντεν και αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας προκειμένου να εστιάσει την προσοχή του στους Ρόκετς.

Ο Έρικ Γκόρντον πρόσθεσε το όνομά του στην λίστα των απόντων για τις ΗΠΑ. Μόλις μία ημέρα μετά τον συμπαίκτη του στους Ρόκετς, Τζέιμς Χάρντεν, ο Γκόρντον ενημέρωσε την USA Basketball ότι δεν θα ενισχύσει τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/08 έως 15/09).

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες ο Άντονι Ντέιβις επίσης ενημέρωσε ότι δεν θα ενισχύσει τις ΗΠΑ, αφού θέλει να εστιάσει την προσοχή του στους Λέικερς και την σεζόν 2019/20.

Δεδομένου ότι πλέον έχουν αρνηθεί την συμμετοχής τους τρεις παίκτες, μένει να φανεί αν η USA Basketball θα καλέσει κάποιους αντικαταστάτες, ή θα ξεκινήσει την προετοιμασία με τους παίκτες που έχουν απομείνει. Όχι βέβαια πως λείπουν οι σταρ ακόμα και σε αυτή την προεπιλογή.

Συγκεκριμένα, ο Γκρεγκ Πόποβιτς αναμένεται να έχει στην διάθεσή του τους εξής παίκτες: Χάρισον Μπαρνς (Κινγκς), Μπράντλι Μπιλ (Γουίζαρντς), Αντρε Ντράμοντ (Πίστονς), Τομπάιας Χάρις (76ερς), Ντέιμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Κέβιν Λαβ (Καβαλίερς), Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς), Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (Μπλέιζερς), Κρις Μίντλετον (Μπακς), Μάιλς Τέρνερ (Πέισερς), Κέμπα Γουόκερ (Σέλτικς), Κάιλ Κούζμα (Λέικερς), Μπρουκ Λόπεζ (Μπακς), Πολ Μίλσαπ (Νάγκετς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Τζαζ), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς) και Πι Τζέι Τάκερ (Ρόκετς).

AP Photo/Eric Christian Smith

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ