FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ούτε ο Κέβιν Λαβ πηγαίνει στην Κίνα

Cleveland Cavaliers' Kevin Love shoots in the second half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets, Wednesday, Oct. 24, 2018, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
AP Photo/Tony Dejak AP PHOTO/TONY DEJAK

Ο Κέβιν Λαβ προστέθηκε στην λίστα των παικτών του ΝΒΑ που επέλεξαν να μην συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Η λίστα των απόντων συνεχίζει να μεγαλώνει στις ΗΠΑ, περίπου ένα μήνα πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου , το οποίο θα φιλοξενήσει η Κίνα από τις 31 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Ο Κέβιν Λαβ προστέθηκε και αυτός στη λίστα, καθώς σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια του Athletic, θα αποσύρει το όνομά του πολύ σύντομα.

Αντιθέτως, σύμφωνα με τον Καράνια ο Κάιλ Λάουρι σκοπεύει να πάει στην Κίνα, όπως και οι Ντόνοβαν Μίτσελ, Ντι Ααρον Φοξ, Τζέισον Τέιταμ, Κάιλ Κούζμα, Μάιλς Τέρνερ, Πι Τζέι Τάκερ και Θάντιους Γιανγκ, Κρις Μίντλετον, Κέμπα Γουόκερ.

Πέρα από τον Λαβ εκτός Εθνικής ΗΠΑ έχουν τεθεί ακόμα οι Ντέιμιαν Λίλαρντ, Άντονι Ντέιβις, Τζέιμς Χάρντεν, Μπράντλι Μπιλ, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, Τομπάιας Χάρις, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, Ερικ Γκόρντον, Ζάιον Γουίλιαμσον.

Οι Αμερικανοί βρίσκονται στον 5ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου (μαζί με την Τουρκία, την Τσεχία και την Ιαπωνία) και είναι μία από τις δύο ομάδες που λογικά θα βρει μπροστά της η Ελλάδα στον δεύτερο γύρο, εφόσον τερματίσει στην πρώτη δυάδα του δικού της ομίλου -όπου μετέχουν ακόμα η Νέα Ζηλανδία, η Βραζιλία και το Μαυροβούνιο.

Photo credits: AP Photo/Tony Dejak

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ