VIRAL

Το τρομερό σχόλιο του Μπάρκα για τον... τερματοφύλακα Λαρεντζάκη

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Μπάρκας κάλεσε στην προπόνηση της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ τον γκαρντ της Ένωσης, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό κλέψιμο που θύμισε απόκρουση τερματοφύλακα στον αγώνα με την Στρασμπούρ. (PHOTO)

H AEK επιβλήθηκε 78-69 της Στρασμπούρ για την προημιτελική φάση του Basketball Champions League και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης.

Οι παίκτες της Ένωσης, με... μπροστάρηδες τους Βασίλη Ξανθόπουλο και Παναγιώτη Βασιλόπουλο, βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα, ενώ δείγμα της θέλησής τους ήταν ένα τρομερό κλέψιμο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου.

Ο γκαρντ της ΑΕΚ με μία κίνηση που θύμισε περισσότερο τερματοφύλακα, άρπαξε την μπάλα σε πάσα του Ντέιβιντ Λόγκαν. Μάλιστα, ο λογαριασμός της FIBA στον twitter έγραψε χαρακτηριστικά πως "ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν θα ήταν υπερήφανος".

Η ενέργεια του Λαρεντζάκη εντυπωσίασε και τον τερματοφύλακα των "κιτρινόμαυρων", Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος μέσω Insta Story κάλεσε για προπόνηση τον 24χρονο γκαρντ.

"Αύριο έχουμε πρωινή προπόνηση αν σε ενδιαφέρει", ήταν το σχόλιο του νεαρού γκολκίπερ, το οποίο συνδυάστηκε με ένα στιγμιότυπο απ' τη φάση.

Το τρομερό σχόλιο του Μπάρκα για τον... τερματοφύλακα Λαρεντζάκη

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ