VIRAL

Απίστευτο βίντεο του Ράδιο Αρβύλα για την επιστροφή με πούλμαν του Παναθηναϊκού!

EUROLEAGUE / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ / ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ / ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η σατιρική εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" αποφάσισε να ασχοληθεί με την επιστροφή του Παναθηναϊκού με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη, φτιάχνοντας ένα ξεχωριστό βίντεο. Και το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό.

Η σατιρική εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" επέστρεψε χθες (8/5) με διάθεση να σχολιάσει τα πάντα. Από πολιτικά και κοινωνικά θέματα, μέχρι αθλητικά θέματα. Ένα από τα αθλητικά θέματα με τα οποία ασχολήθηκε μάλιστα ήταν η προ 2 εβδομάδων επιστροφή του μπασκετικού Παναθηναϊκού με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη λόγω του αποκλεισμού από την Φενέρμπαχτσε .

Με εμφανή σατιρική διάθεση, το επιτελείο της εκπομπής δημιούργησε ένα μουσικό βίντεο για το γεγονός, δείχνοντας το τι πίστευαν ότι έγινε στο πούλμαν την στιγμή της επιστροφής.

Δείτε το βίντεο:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ