MEDIA

Η ανάθεση (σε ΟΤΕ) της ΕΠΟ, το ΝΒΑ και η... Μουστάκα

Η ανάθεση (σε ΟΤΕ) της ΕΠΟ, το ΝΒΑ και η... Μουστάκα

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παρουσιάζει το παρασκήνιο της συμφωνίας ΟΤΕ - ΕΠΟ για το Κύπελλο (με απευθείας ανάθεση), εξηγεί γιατί δεν κυκλοφορούν αύριο οι αθλητικές, το redesign του Prasinanea.gr, τα βραβεία του ΠΣΑΤ με διάκριση για το Sport24.gr και τις τηλεοπτικές πρεμιέρες για ΝΒΑ και Volley League.

-> Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

Λύση με... απευθείας ανάθεση (όπως ακριβώς τα γράφαμε...)

Από τη στήλη του Mediaρχη του Sport24.gr καλύφθηκε όσο επαρκώς γινόταν όλο το στόρι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος, το οποίο έλαβε τέλος πριν από λίγο. Ή μήπως... όχι;

Οπως είχε προβλέψει η στήλη , και έπεσε... διάνα, χρειάστηκε να συνεδριάσει η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, σήμερα. Και αποφάσισε την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν (2015-16) στον OTE TV. Με αυτό τον τρόπο η Ομοσπονδία θεωρεί ότι ξεπερνά τις δικαστικές αποφάσεις (συν μια ασφαλιστικών μέτρων) από αγωγές της Forthnet και οι οποίες έκριναν παράνομο τον διαγωνισμό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα (για την περίοδο 2013-16), τα οποία είχε αποκτήσει η Media Goal και η οποία τα εκχώρησε στον OTE TV.

Η ανάθεση (σε ΟΤΕ) της ΕΠΟ, το ΝΒΑ και η... Μουστάκα


Πλέον δεν υπάρχει καμία Media Goal στον χάρτη, ο ΟΤΕ τα πήρε με απευθείας ανάθεση από την ΕΠΟ η οποία έδωσε λύση (;) στο... τσακ. Ωστόσο αναμένεται νέα αντίδραση από πλευράς Forthnet, η οποία βλέπει την ΕΠΟ να πορεύεται με "κολεγιές".

Το βέβαιο είναι ότι τα ματς μεταδίδονται ήδη κανονικά. Και περιμένουμε τα επόμενα επεισόδια του σίριαλ...

Η πρώτη αντίδραση της Forthnet (update)

Η Forthnet εξέδωσε ανακοίνωση για όλα αυτά: "Με αφορμή τα σημερινά γεγονότα σε σχέση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας, η Forthnet ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Η ΕΠΟ, για άλλη μία φορά απέδειξε ότι λειτουργεί υπό το καθεστώς πλήρους αδιαφάνειας, επιτρέποντας την τηλεοπτική μετάδοση του Κυπέλλου Ελλάδας, παρά τις τρεις, εις βάρος της, δικαστικές αποφάσεις. Παρά τη ρητή εντολή του Δικαστηρίου των ασφαλιστικών μέτρων, η ΕΠΟ συνεχίζει να αγνοεί και να περιφρονεί τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης, λειτουργώντας κατά το δοκούν, παρά το Νόμο και τους στοιχειώδεις κανόνες του Δικαίου και της ηθικής.

Η εταιρεία μας, με χθεσινή επιστολή της προς την ΕΠΟ, δήλωνε σαφώς την πλήρη τεχνική και επιχειρησιακή ετοιμότητα για την πραγματοποίηση μεταδόσεων από όλα τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων, καθώς και την πρόθεσή της να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε νόμιμη πλειοδοτική διαδικασία για την ανάθεση των σχετικών δικαιωμάτων.

Αντ’ αυτού, η ΕΠΟ εν κρυπτώ και χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση ή άλλη ενημέρωση, λειτουργώντας ως κράτος εν κράτει, «επέτρεψε» τη σημερινή τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας, υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα και λειτουργώντας σε καθεστώς πλήρους ασυδοσίας. H εταιρεία μας προβαίνει στην κατάθεση μήνυσης κατά όλων αυτών των προσώπων που έχουν συμπράξει στην κατάφωρη παραβίαση του Νόμου και των αποφάσεων των Ελληνικών Δικαστηρίων, και θα ασκήσει και κάθε άλλο νόμιμο μέσο για τη διαφύλαξη των συμφερόντων της".

Χωρίς αθλητικές αύριο. Γιατί;

Η ανακοίνωση, χθες, της ΕΣΗΕΑ μπέρδεψε πολλούς . Διότι αναφέρει ότι οι πρωινές εφημερίδες (εκεί ανήκουν οι αθλητικές) δεν θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη. Ωστόσο υπήρξε, από ημέρες, συμφωνία των αθλητικών εφημερίδων να μην κυκλοφορούσουν αύριο και να βγουν κανονικά την Πέμπτη, μιας και θα υπάρχει (από Τετάρτη) πλούσια δράση στο Κύπελλο και στο μπάσκετ. Απλώς, όταν ενημερώθηκε για το εν λόγω η Ενωση (χθες), είχαν σχολάσει όλοι...


Κυκλοφορίες

30.720 φύλλα πούλησαν οι αθλητικές πανελλαδικά την Πέμπτη 22/10 και 32.130 την Παρασκευή 23/10. Κάπου στο 30άρι με 35άρι κυμαίνονται, πλην... ΣΚΔ.

Πανελλαδικά Πέμπτη 22/10: Φως των Σπορ 6.200, Sportday 5.710, Live Sport 4.130, Goal News 3.630, Πρωταθλητής 2.920, Γαύρος 2.470, Ωρα των σπορ 2.320, Πράσινη 1.560, Γάτα 1.130, Αθλητική Ημέρα 650.

Πανελλαδικά Παρασκευή 23/10: Φως των Σπορ 5.810, Sportday 5.450, Goal News 4.450, Live Sport 4.170, Πρωταθλητής 3.670, Ωρα των σπορ 2.500, Γαύρος 2.190, Πράσινη 2.140, Γάτα 1.020, Αθλητική Ημέρα 730.

Νέα εκπομπή για όλα τα σπορ στην ΕΡΤ

Related content

Αύριο, Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στις 22:00 από την ΕΡΤ 1 κάνει... πρεμιέρα η εκπομπή "ΕΡΤ Sports" με την Έλενα Μπουζαλά. Θα προβληθούν στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις της Α1 πόλο ανδρών, από το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών αλλά και από το πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ ανδρών. Η εκπομπή θα συμπεριλαμβάνει πλούσια εικόνα από όλα τα σπορ καθώς βρισκόμαστε σε ολυμπιακή χρονιά και το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού, οι ολυμπιακοί αγώνες πλησιάζουν. Θα υπάρξει και εικόνα από όλα τα ολυμπιακά αθλήματα και θα μαθαίνετε τα νέα των πρωταγωνιστών. Καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή ο Γιώργος Αφρουδάκης.


Παρέλαση με... Eurocup

Και τα τρία ματς των ελληνικών ομάδων αύριο στο Eurocup είναι τηλεοπτικά. Τετάρτη στις 18:00 το Ούνιξ Καζάν – Αρης από την ΕΡΤ3, συνέχεια στις 19:00 με τον αγώνα ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας που θα προβληθεί από το Novasports 2 σε περιγραφή Γιάννη Πάγκου και, επίσης στις 19:00, ΑΕΚ – Νίζνι στο OTE Sport 4 σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή.


Δενδρινός, Φάνης κλπ...

Απόψε (20:00, OTE Sport 4) στο "Pick N' Roll" με τον Βασίλη Σκουντή θα προβληθεί αφιέρωμα στον Μάκη Δενδρινό, η συναρπαστική εξομολόγηση του Φάνη Χριστοδούλου, το "δι' ευχών των αγίων πατέρων ημών" της ΑΕΚ στο Φανάρι, ο πρόλογος του τζάμπολ στο ΝΒΑ και η "επιστροφή" του Ντέιβιντ Ρίβερς. Καλεσμένος στο στούντιο ο προπονητής του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης


Με νέο σχεδιασμό τα Prasina Nea

Το Prasinanea.gr , στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξης των brands του ομίλου της 24MEDIA, αποκτά νέα μορφή με μοναδικό στόχο να προσφέρει πληρέστερο περιεχόμενο σχετικά με τον Παναθηναϊκό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ καθώς και σε άλλα αθλήματα ανάλογα με την αθλητική επικαιρότητα. Ο δημοφιλής προορισμός των πράσινων φιλάθλων επαναπροσδιορίζεται και εξελίσσεται σε ένα σύγχρονο news aggregator, όπου καθημερινά θα φιλοξενεί τις σημαντικότερες ειδήσεις καθώς και θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό. Με πηγές τα SPORT 24, Contra καθώς και ειδήσεις και αρθρογραφίες από το Panathinaikos24.gr, τα Prasina Nea θα προσφέρουν έγκυρη και πολυθεματική πληροφόρηση. Η ιστοσελίδα θα συνεργάζεται με μία πλειάδα αρθρογράφων όπως οι Μπάμπης Τσιμπίδας, Γιάννης Σερέτης, Πέτρος Παπαμακάριος, Νίκη Μπάκουλη, Αλέξανδρος Τρίγκας, Χρήστος Δεμέτης, ενώ θα φιλοξενούνται σπουδαίες αρθρογραφίες των συνεργαζόμενων sites, με σκοπό την πολύπλευρη ενημέρωση των αναγνωστών.

Η ανάθεση (σε ΟΤΕ) της ΕΠΟ, το ΝΒΑ και η... Μουστάκα


Ο Μάνος Μίχαλος, Content Director της 24MEDIA δήλωσε: “Η 24MEDIA επενδύει στην τεχνολογική εξέλιξη μέσω του redesign του Prasinanea.gr καθιστώντας το ως το δεύτερο news aggregator του Ομίλου και αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά τη διαρκή αναζήτηση του ομίλου για digital content υψηλών προδιαγραφών. Το “στέκι” των φιλάθλων του Παναθηναϊκού επανήλθε ανανεωμένο, πιστό στις προσδοκίες τους, έτοιμο να παρουσιάσει όλη την “πράσινη επικαιρότητα” και να γίνει η Νο1 καθημερινή τους συνήθεια”.


Tα φετινά δημοσιογραφικά βραβεία του ΠΣΑΤ (μπράβο, Νίκη Μπάκουλη!)

Η Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου ανακοίνωση τους προς βράβευση συναδέλφους για την περίοδο 2014-15. Η εκδήλωση απονομής των δημοσιογραφικών βραβείων, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Η ανάθεση (σε ΟΤΕ) της ΕΠΟ, το ΝΒΑ και η... Μουστάκα


* Νίκη Μπάκουλη (Έπαθλο ΕΣΗΕΑ): Θέμα Cork City FC: Οι οπαδοί που έγιναν επιτυχημένοι ιδιοκτήτες (Sport24.gr).

* Βασίλη Μοιρώτσο (Έπαθλο «Νικήτας Γαβαλάς»): Συνέντευξη Ούμπιντες για την πρόωρα χαμένη αδερφή του (Gazzetta.gr).

* Παναγιώτη Συρόπουλο (έπαινος): Συνέντευξη Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθωρίου («Goal News»).

* Γιάννη Καράγιωργα: Συνέντευξη Γκρέγκ Λουγκάνις (Εuronews).

* Δημήτρη Μαλισιώβα (Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης»): Συνέντευξη Κυριάκου Παπαδόπουλου (ΝΕΡΙΤ).

* Γιάννη Θειακό (Έπαθλο «Χρήστος Ράπτης»): Ρεπορτάζ με θέμα Εθνική Ομάδα Αστέγων, (Mega).

* Βασίλη Σκουντή (ειδικός έπαινος): για τη διαδρομή της Εθνικής μπάσκετ από το 1936 και 2015 (OTE TV).

* Βασίλη Μάστορα (ειδικός έπαινος): για το ντοκιμαντέρ «Ήρωες της αλάνας», για την ποδοσφαιρική ομάδα του Πιερικού (ΕΡΤ3).

* Μάκη Διόγο και Γιάννη Κυφωνίδη (Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Χρήστος Σβολόπουλος»): συνέντευξη Περικλή Ιακωβάκη (ΣΠΟΡ FM 94,6).

* Μάρκος Χουζούρης (φωτογραφία).


Ξεκινά το NBA απόψε στον ΟΤΕ

Τα παρκέ του ΟΤΕ TV αναμένουν το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς για το ΝΒΑ, που για φέτος δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της.. πορτοκαλί θεάς να απολαύσουν περισσότερες από 180 ζωντανές μεταδόσεις, αποκλειστικά στα κανάλια OTE Sport.

Η ανάθεση (σε ΟΤΕ) της ΕΠΟ, το ΝΒΑ και η... Μουστάκα


Η κανονική περίοδος, που κάνει πρεμιέρα ξημερώματα απόψε (02:00, Σικάγο - Κλίβελαντ) περιλαμβάνει καθημερινά live αγώνες, ενώ το ελληνικό ενδιαφέρον δεν λείπει και φέτος με τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών, όπως ο Κώστας Κουφός και ο Γιάννης Αντετοκούμπο. Το πλούσιο πρόγραμμα συμπληρώνεται με τις εκπομπές "NBA Action" για όλη τη δράση των αγωνιστικών, καθώς και με τις καθημερινές ενημερώσεις του "NBA Daily", ενώ πλούσιο ρεπορτάζ και ενημέρωση από το NBA και τις άλλες μπασκετικές διοργανώσεις που φιλοξενούν τα κανάλια OTE Sport, θα απολαμβάνουν οι συνδρομητές OTE TV στην εκπομπή "Pick & Roll" με τον Βασίλη Σκουντή, κάθε Τρίτη βράδυ στις 20.00 στο OTE Sport 4.


Η Volley League κάνει σερβίς στα κανάλια Novasports (και με αφιέρωμα)

Η Volley League «Πάμε Στοίχημα», κάνει σερβίς στο παρκέ των καναλιών Novasports. Και τη φετινή σεζόν το ελληνικό βόλεϊ θα παίζει στα αθλητικά κανάλια της Nova, τα οποία θα καλύψουν τους αγώνες ενώ η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει όλη τη δράση, με δύο live αγώνες κάθε αγωνιστική και την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη κάθε Τρίτη στις 19:00 στο Novasports 1.

Η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος ανοίγει το Σαββατοκύριακο, εξ ου και θα προβληθεί αφιέρωμα σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος και στις πόλεις που εδρεύουν, με τίτλο «Block 12», αύριο Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στις 22:00 στο Novasports 1. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τ' αστέρια των ομάδων, τα σχέδια τους για το νέο πρωτάθλημα, την προετοιμασία τους καθώς και στιγμές από την καθημερινότητα τους με μία διαφορετική ματιά. Μεταξύ άλλων στο αφιέρωμα οι φίλοι του βόλεϊ θα παρακολουθήσουν πως ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ ατενίζει το μέλλον αφ' υψηλού από τον Λευκό Πύργο, τους Ντόκιτς και Πάρις να ετοιμάζουν λουκούμι Σύρου, τους αδερφούς Δαλακούρα να τρώνε σπιτικό φαγητό στο πατρικό τους, την παρέα του Ολυμπιακού να σαλπάρει από το Μικρολίμανο καθώς και τους ξένους του Παναθηναϊκού να κάνουν βόλτα στην Ακρόπολη. Το ντοκιμαντέρ «Block 12» θα μεταδοθεί και σε επανάληψη, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 23:00 από το Novasports 3 και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 12:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.

Η ανάθεση (σε ΟΤΕ) της ΕΠΟ, το ΝΒΑ και η... Μουστάκα


Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί σε εμβόλιμη ημερομηνία, οι φίλοι του βόλεϊ θα παρακολουθήσουν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, στις 18:00 από το Novasports 7 τον μεγάλο αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ Ηλία Παπαϊωάννου. Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, στις 18:00 θα μεταδοθεί από το Novasports 3, το παιχνίδι Παναχαϊκή-Φοίνικας Σύρου, σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ Γιώργου Μαρκόπουλου.


Τηλεοπτικοί οι αγώνες του Ολυμπιακού στο LEN Champions League

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, όλους τους αγώνες της ομάδας του Ολυμπιακού στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση υδατοσφαίρισης. Η αρχή γίνεται αύριο, Τετάρτη 28 Οκτώβριου, στις 19:45, με τον αγώνα Έγκερ-Ολυμπιακός, ο οποίος θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή Κώστα Τατάκη. Ο αγώνας θα προβληθεί σε επανάληψη, το ίδιο βράδυ στις 23:30 από το Novasports 4.


Προολυμπιακό

Από τις 16 Σεπτεμβρίου σας είχα αναφέρει για τα τηλεοπτικά του προολυμπιακού τουρνουά . Και από χθες μάθαμε ότι η Ελλάδα ζήτησε τη διοργάνωσή του . Αν γίνει (δύσκολα πάντως) το τηλεοπτικό ενδιαφέρον θα είναι πολύ μεγάλο...


Πληρώνει για αθλητικά η ΕΡΤ

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. στην τελευταία συνεδρίασή του ασχολήθηκε με αρκετά θέματα, εκ των οποίων και αρκετά αθλητικά. Ενέκρινε την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Α2 μπάσκετ Ανδρών 2015 -2016, συνολικής διάρκειας 56 ωρών και η ΕΡΤ θα διαθέσει για την απόκτηση των δικαιωμάτων στην ΕΟΚ διαφημιστικό χρόνο αξίας 130.000 ευρώ. Επίσης ενέκρινε την απόκτηση έξι θέσεων σχολιαστών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016 (έναντι 38.340 δολάρια ΗΠΑ) και την καταβολή 3.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ για τη ραδιοφωνική μετάδοση του συνόλου των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας 2015-16.


Τελικά έβαλαν μυαλό...

...στην κυβέρνηση. Οπως ακριβώς τα γράφαμε τις προάλλες. Μετά την εξαίρεση των δημοσιογράφων του ΑΠΕ-ΜΠΕ δυνατότητα παράλληλης απασχόλησης αποκτούν και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, σύμφωνα με την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο Νίκος Παππάς. Μετά την αλλαγή στάσης της κυβέρνησης στο ζήτημα του ΑΠΕ, ήταν αναπόφευκτη, η άρση της απαγόρευσης της μονοθεσίας και για τους εργαζομένους της ΕΡΤ.


Είδα, άκουσα, διάβασα

Η ανάθεση (σε ΟΤΕ) της ΕΠΟ, το ΝΒΑ και η... Μουστάκα


Είδα: την 30χρονη καλλονή Ρεμπέκα Στέλλα, που η Ελληνίδα και διαπρέπει τη σουηδική TV. Είναι τηλεπαρουσιάστρια, τραγουδίστρια, σχεδιάστρια, μοντέλο και blogger, και έχει γεννηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 1985 από πατέρα Λιβανέζο και μητέρα Ελληνίδα. Τα σέβη μου.

Ακουσα: την γκαρντ του Ολυμπιακού, Όλγα Χατζηνικολάου που στον Sport24 Radio 103,3 να λέει ότι "σεληνιάζομαι όταν βλέπω τον Παναθηναϊκό".

Διάβασα: τα έξι γυναικεία επαγγέλματα που δε χρειάζεται να μπλέξεις . Ποιος μπλέκει με δαύτες, μωρέ;


Αφιερώματα στην 28η Οκτωβρίου

Απόψε, αύριο και την Πέμπτη στις 00:30 θα προβληθούν από την ΕΡΤ ντοκιμαντέρ για το Ελ Αλαμέιν, τη Λιβύη και την απελευθέρωση του Παρισιού αντίστοιχα.

Την Τετάρτη στις 17:00, θα μεταδοθεί «Η Μηχανή του Χρόνου», με θέμα «Η γερμανική εισβολή στην Ελλάδα - Η μάχη των οχυρών». Ο Χρίστος Βασιλόπουλος παρουσιάζει τη γερμανική εισβολή στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941 και το έπος της μάχης των οχυρών.

Στις 18:30, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Η ιστορία του ελληνικού Τύπου». Το ντοκιμαντέρ αναφέρεται στη συμβολή των δημοσιογράφων στον πόλεμο του ’40, τόσο σε επίπεδο στρατιωτικών επιχειρήσεων, όσο και στις ανταποκρίσεις από το μέτωπο και στην κινηματογράφηση πολεμικών γεγονότων.


Ο κύκλος της αλήθειας για την 28η

Η ανάθεση (σε ΟΤΕ) της ΕΠΟ, το ΝΒΑ και η... Μουστάκα


Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, στις 23:45 η εκπομπή «360 μοίρες» στον Alpha και η Σοφία Παπαϊωάννου διηγούνται άγνωστες ιστορίες του πολέμου. Ένα νέο κορίτσι από την Ικαρία γνωρίζει στον πόλεμο έναν Βρετανό στρατιώτη, μία νεαρή κοπέλα από τη Σαντορίνη έρχεται μέσα στην κατοχή στην Αθήνα για να βγάλει φωτογραφίες και ερωτεύεται έναν Γερμανό αξιωματικό και η νεαρή μαθήτρια και οργανωμένη στην ΕΠΟΝ Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ θα συλληφθεί από τους Γερμανούς προδομένη από έναν Έλληνα.


«Λουκέτο»

Έκλεισε και επίσημα η εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση στους εργαζόμενους, η εταιρεία κατέθεσε αίτηση παύσης πληρωμών και τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί και η αίτηση πτώχευσης. Η εφημερίδα Αγγελιοφόρος, στην οποία συμμετέχουν οι Πήγασος, ΔΟΛ και Δελφίνι (σ.σ. οικογένεια Μπακατσέλου), έχει οφειλές που ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ, ενώ στους 110 εργαζόμενους οφείλονται δεδουλευμένα 8 μηνών. H εφημερίδα αύριο, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει για τελευταία φορά.


Λεβέντισσα

Η ανάθεση (σε ΟΤΕ) της ΕΠΟ, το ΝΒΑ και η... Μουστάκα


Ο Βασίλης Λεβέντης είναι ο καλεσμένος της "Ανατροπής" απόψε, με τον Γιάννη Πρετεντέρη, στις 23:55 στο Mega. μαζί του οι πολιτικοί συντάκτες του Mega, Δημήτρης Τάκης και Ράνια Τζίμα (και η Ράνια είναι ο καλύτερος, αν όχι ο μοναδικός, λόγος για να δεις την εκπομπή...).


Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Η ανάθεση (σε ΟΤΕ) της ΕΠΟ, το ΝΒΑ και η... Μουστάκα


Τηλεπερσόνα και ραδιοφωνική παραγωγός η Χριστίνα Μουστάκα, έφτιαξε like page sto Facebook . Osa likes thelei to koritsi mas... Σόρι, ταράχτηκα και μου ξέφυγαν γκρίκλις.


FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ