ΕΠΟ: Κανονικά η μετάδοση των αγώνων του Κυπέλλου! - Media - SPORT 24
MEDIA

ΕΠΟ: "Κανονικά η μετάδοση των αγώνων του Κυπέλλου!"

ΕΠΟ: "Κανονικά η μετάδοση των αγώνων του Κυπέλλου!"

Από την ομοσπονδία απάντησαν στη Forthnet. Διαβάστε τις εξελίξεις και το ρεπορτάζ του Mediaρχη του Sport24.gr, Νίκου Μποζιονέλου.

Το… σίριαλ με την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος, οι οποίοι διεξάγονται από αύριο ως και την Πέμπτη, συνεχίζεται.

Το πρωί η Forthnet εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από την ΕΠΟ να κάνει το αυτονόητο και «να προβεί άμεσα σε όλες τις επιβαλλόμενες νόμιμες ενέργειες, διακόπτοντας την παρανομία και προχωρώντας σε επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας, ακολουθώντας αυτή τη φορά όλες τις νόμιμες διαδικασίες».

Ωστόσο από την ΕΠΟ, έστω και ανεπίσημα, διαρρέεται το εξής: «Οι μεταδόσεις θα γίνουν όπως και να έχει!». Τούτο σημαίνει αφενός ότι η ΕΠΟ αποδέχεται ότι θα καταβάλει πρόστιμο (το ύψος του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό) αγνοώντας τις συνολικά τρεις δικαστικές αποφάσεις, αφετέρου ότι θα προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση.

Αυτό λογικά θα γίνει την Πέμπτη, οπότε και έχει οριστεί διοικητικό συμβούλιο αν και παίζει να συμβεί νωρίτερα από μια επιτροπή που ονομάζεται «Εκτακτων Υποθέσεων» και δύναται να συνεδριάσει και… τηλεφωνικά (ή μέσω skype).

Το καταστατικό της ΕΠΟ δεν την υποχρεώνει να προβεί σε διαγωνισμούς για ανάθεση τηλεοπτικών δικαιωμάτων, από τη μια. Από την άλλη όμως, τρεις δικαστικές αποφάσεις αποδεικνύουν ότι παρανόμησε με τη Media Goal να καταβάλει 7.100.000 ευρώ για την τριετία 2013-16 για τους αγώνες του Κυπέλλου και ήδη έχουν καταβληθεί στην ομοσπονδία τα 6.400.000 ευρώ εξ αυτών. Ως γνωστόν η Media Goal εκχώρησε τα δικαιώματα στον ΟΤΕ TV, ο οποίος ετοιμάζεται να μεταδώσει τους αγώνες του προσεχούς τριημέρου

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

SHARE:
ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

'Hamilton': η παράσταση-απόλυτο φαινόμενο

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Lin-Manuel Miranda και το 'Hamilton', την παράσταση που κάθισε στο θρόνο της ποπ κουλτούρας για το 2016.

ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

13 καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν μόνο σε ταινίες

Το εύκολο παρκάρισμα, τα μηνύματα στον τηλεφωνητή και πολλές ακόμη απλές καταστάσεις που θα δεις να συμβαίνουν μόνο στο σινεμά.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24