Δικαίωση Nova στο Κύπελλο! - Media - SPORT 24
MEDIA

Δικαίωση Nova στο Κύπελλο!

Δικαίωση Nova στο Κύπελλο!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, φέρνει στη δημοσιότητα τις ραγδαίες εξελίξεις αναφορικά με τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Περισσότερα στην εκπομπή του Mediaρχη κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3.

To Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε τη Forthnet/Nova και έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα της εταιρείας κατά της ΕΠΟ.

Με απόφασή του το Πρωτοδικείο απαγορεύει "την είσοδο τηλεοπτικών συνεργείων οποιουδήποτε τρίτου έλκει δικαιώματα από την παράνομη απόφαση του Δ.Σ της ΕΠΟ με την οποία ανατέθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας σε εταιρεία διαμεσολάβησης δικαιωμάτων και όχι σε νόμιμα λειτουργούντα τηλεοπτικό σταθμό, όπως ρητά ο Νόμος ορίζει".

Οπερ μεθερμηνευόμενον ότι κρίνεται άκυρος ο διαγωνισμός για την τριετία 2013-16 και κρίνεται ως παράνομη κάθε μετάδοσή του που έγινε την τελευταία διετία. Στον διαγωνισμό μετείχε η εταιρεία Media Goal και απαγορεύεται off shore να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς. Η Media Goal είχε, με τη σειρά της, εκχωρήσει τα δικαιώματα στον OTE TV.

Απομένει πλέον η αντίδραση από πλευράς ΕΠΟ η οποία οφείλει να δώσει λύση προκειμένου να καλυφθούν τηλεοπτικά οι αγώνες. Και άμεσα μιας και το τριήμερο 27-29 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες για την 1η αγωνιστική των "32" του Κυπέλλου, σε φάση ομίλων.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 πράγματα που δεν θυμούνται όσοι γεννήθηκαν μετά το ‘90

Οι δισκέτες, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Νεκτάριος Σφυράκης και το λαϊκό προσκύνημα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατάφεραν να χωθούν με κάποιο τρόπο στο ίδιο κείμενο.

ΜΠΑΛΕΣ

ΜΠΑΛΕΣ

Οι πιο άμπαλοι υποψήφιοι για Χρυσή Μπάλα

10 μέτριοι ποδοσφαιριστές που σε κάποια φάση της καριέρας τους είχαν ή καλό βύσμα, ή καλό ωροσκόπο.

ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ

Σεισμός στην Ιταλία: Βίντεο από τα σπίτια την ώρα του εγκέλαδου

Οι πολίτες της κεντρικής Ιταλίας αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από τη στιγμή των δύο μεγάλων σεισμικών δονήσεων που προκάλεσαν χάος στη χώρα (vid)

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24