ΤΡΙΚΑΛΑ

Γιαλιάς για Γ.Χ. Γεωργιάδη: "Το ποδόσφαιρο δεν θέλει καλά παιδιά"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Γεωργιάδης EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γεωργιάδη και θα πορευτεί με νέο προπονητή. Ο ιδιοκτήτης των Θεσσαλών, Χρήστος Γιαλιάς, δήλωσε για τον Γ.Χ. πως "το ποδόσφαιρο δεν θέλει καλά παιδιά".

Ύστερα από τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες στην Stoiximan.gr Football League, ο Γιώργος Γεωργιάδης αποχώρησε από τα Τρίκαλα και η ΠΑΕ επισημοποίησε το επικείμενο "διαζύγιο" με τον 45χρονο προπονητή.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη και τον συνεργάτη του Αλέξανδρο Αλεξιάδη. Ο Γιώργος Γεωργιάδης το διάστημα που ήταν στα Τρίκαλα κέρδισε τους πάντες με τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα υπολογίζαμε και η διοίκηση θεώρησε ότι θα έπρεπε να οδηγηθεί σ’ αυτή τα λύση. Τους ευχόμαστε ότι το καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο".

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Χρήστος Γιαλιάς, μίλησε στο Metropolis 95,5 για την εξέλιξη αυτή και ανέφερε ότι "το ποδόσφαιρο δεν θέλει καλά παιδιά σήμερα". Ο μεγαλομέτοχος των Θεσσαλών είπε: " Ο Γιώργος είναι το καλύτερο παιδί, όμως, κάτι φταίει. Σε δέκα αγώνες έχουμε τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στενοχωρήθηκε ο Γιώργος, όμως, πρέπει να αλλάξουμε το κλίμα. Είναι πολύ καλό παιδί, όμως, το ποδόσφαιρο δεν θέλει καλά παιδιά σήμερα. Θέλει τσαμπουκά, ψυχή και οι αποφάσεις που παίρνονται να τηρούνται. Όταν δεν μπορώ να κερδίσω τον Αιγινιακό, ποιον θα κερδίσω;".

Για την επόμενη μέρα σημείωσε:

"Με έχουν πάρει καμιά δεκαριά τηλέφωνο, έχω πάρει κι εγώ μερικούς. Στο τέλος της ημέρας θα αποφασίσουμε. Έτσι κι αλλιώς, το ματς της Τετάρτης θα αναβληθεί, γιατί χιονίζει στα Τρίκαλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φευγάτος από τα Τρίκαλα ο Γ.Χ. Γεωργιάδης
Άνετα στη Λέσβο ο Απόλλων Σμύρνης, μεγάλη ανατροπή στο Μενίδι ο ΟΦΗ
TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ