FOOTBALL LEAGUE

Άνετα στη Λέσβο ο Απόλλων Σμύρνης, μεγάλη ανατροπή στο Μενίδι ο ΟΦΗ

FOOTBALL LEAGUE / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΟΦΗ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΟΦΗ, Αχαρναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στη Stoiximan.gr Football League, μετά την επικράτηση (4-1) επί της Καλλονής. Ο ΟΦΗ έχανε 2-0 στο Μενίδι από τον Αχαρναϊκό και το γύρισε (3-2) στις καθυστερήσεις με Χίσι! Σοκ στο 95' για τον Πανελευσινιακό.

Ούτε στη Λέσβο "κόλλησε" ο Απόλλων Σμύρνης. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" συνέτριψε 4-1 την Καλλονή και παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στην Stoiximan.gr Football League ύστερα από 10 αγωνιστικές! Ο Αντώνης Πετρόπουλος σκόραρε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι των "κυανόλευκων", ενώ ο Άκης Μάντζιος σε τρία ματς στον πάγκο μετρά ισάριθμες νίκες. Καταφανέστατα ανώτερη ομάδα ο Απόλλων, ο οποίος μετά και το παιχνίδι αυτό, έχει τον Αλμπάνη και τον Πετρογκόλ στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 5 γκολ, ενώ ένα λιγότερο έχει ο Διαμαντόπουλος, και αυτός της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".

Τεράστια νίκη για τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 45' από τον αποδεκατισμένο Αχαρναϊκό, αλλά κατόρθωσε να πάρει τη νίκη με 3-2, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 92' ο Χίσι! Νωρίτερα είχαν σκοράρει για τους Κρητικούς οι Μιλοσάβλιεβ και Κομεσίδης, ενώ για τους "πράσινους" είχαν βρει δίχτυα οι Τζέφερσον και Ντάγκρας.

FOOTBALL LEAGUE / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΟΦΗ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΟΦΗ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν με αυτό τον τρόπο το δεύτερο εκτός έδρας τρίποντο, και αυτό στο λεκανοπέδιο (είχε προηγηθεί αυτό στο Ελ Πάσο με την Καλλιθέα), ενώ η ομάδα του Μενιδίου γνώρισε την 3η διαδοχική ήττα της στο πρωτάθλημα.

Τα Τρίκαλα, που στοχεύουν στην άνοδο, στραβοπάτησαν σε ένα ακόμα παιχνίδι. Στη βόρεια Πιερία με τον Αιγινιακό έμειναν στο 2-2 και η διαφορά από την κορυφή αυξήθηκε. Και να φανταστεί κανείς ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 45' με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Φασίδης για αγκωνιά εκτός φάσης στον Καρρίκι.

FOOTBALL LEAGUE / ÁÉÃÉÍÉÁÊÏÓ - ÔÑÉÊÁËÁ (Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÉÃÉÍÉÁÊÏÓ - ÔÑÉÊÁËÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο Ελ Πάσο Καλλιθέα και Σπάρτη έμειναν στο 2-2. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν δύο φορές με τον Σμυρλή (11') και τον Γκίνη (45'), αλλά η ομάδα της Λακωνίας επέστρεψε στο ματς με τον Αναστασάκο (19') και τον Ηλιόπουλο (65'). Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ισοπαλία για την αθηναϊκή ομάδα στο πρωτάθλημα. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Μπουντόπουλος της Σπάρτης αποβλήθηκε, το ίδιο και ο Λεβέντης της Καλλιθέας.

Ο Παναιγιάλειος ήταν ανώτερος από τον Πανθρακικό, τον οποίο συνέτριψε με 3-0 στο Αίγιο. Οι "μελανόλευκοι" διατήρησαν το εντός έδρας αήττητο για φέτος, την ίδια ώρα που η ομάδα της Κομοτηνής εμφάνισε πολλές αδυναμίες.

Ο Πανελευσινιακός ήταν πολύ κοντά στην πρώτη του εφετινή νίκη στο πρωτάθλημα, και πρώτη μετά τον Μάιο του 2016, αλλά στο 95' ο Μάριο Μαρτίνεθ σκόραρε για τον Κισσαμικό, με αποτέλεσμα το ματς να ολοκληρωθεί στο 1-1. Η ομάδα της Δυτικής Αττικής είχε προηγηθεί στο 17' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταματάκη, αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε στο τείχος.

FOOTBALL LEAGUE / ÊÉÓÓÁÌÉÊÏÓ - ÐÁÍÅËÅÕÓÉÍÉÁÊÏÓ (Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÊÉÓÓÁÌÉÊÏÓ - ÐÁÍÅËÅÕÓÉÍÉÁÊÏÓ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την ομάδα του Καστελλίου, που προερχόταν από τη μεσοβδόμαδη ήττα (3-0) από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για το Κύπελλο, δεν καθοδήγησε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, του οποίου η μητέρα «έφυγε» από τη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι η 10η αγωνιστική έγινε με τρία παιχνίδια λιγότερα, αφού τα Αγροτικός Αστέρας - Άρης, Πανσερραϊκός - Λαμία και Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΟ Χανιά αναβλήθηκαν λόγω χιονιά.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ / ΑΝΑΒΟΛΗ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ / ΑΝΑΒΟΛΗ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ) EUROKINISSI SPORTS
FOOTBALL LEAGUE / ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΡΗΣ / ΑΝΑΒΟΛΗ (MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΡΗΣ / ΑΝΑΒΟΛΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη των αγώνων

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Παπατόλιος, Καραντασιάδης, Ζαχαρός (83’ Μεγαλοοικονόμου), Ντάγκρας, Σταμούλης, Πλαβούκος, Μουστάκης, Τζέφερσον.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Όστοϊτς, Κομεσίδης, Μητρόπουλος (46’ Χίσι), Αντουκόρ, Χαντί (46’ Μάνος), Ράντι, Μιλοσάβλιεφ (79’ λ. τρ. Βαλλιάνος), Βουό.

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Βοηθοί: Παλαμίδας (Λακωνίας), Αρμακόλας (Κυκλάδων)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς):Μανιάτης, Καραγεώργης (60’ Λαμπράκης), Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Γιώργου, Γιουκαρής (70’ Παραΐμπα), Λίταινας, Σοφιάνης (60’ Αγριμάκης), Φράγκος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος):Γεωργακόπουλος, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Κάσσος (83’ Ρομάνο), Κρητικός, Τζάνης (40’ Σιατραβάνης), Αλμπάνης, Βαλεριάνος, Κονέ, Πετρόπουλος (57’ Περογαμβράκης)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Κακριδής (Κορινθίας)

ΒΟΗΘΟΙ:Πυργάκης (Κορινθίας), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Τάκης Τσακαλίδης): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσοντάκης (67' λ. τρ. Κουρέλλας), Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα (72' Ποκόνγκ), Μαρτίνεθ, Κίκε, Θέος (55' Μάντζης), Μίλιτς.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μακρυωνίτης, Τσίγκρος, Κασνέτση, Τσούπρος, Γραικός, Καμπούρης, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης (75' Αγγελούδης), Ακούζιε (46' Αρναούτογλου), Πρίντεμπς, Νίασον (59' Κορομηλάς).

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Κορτέσης (Αθηνών), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ(Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πάτας, Συριόπουλος, Γκίνη, Κατσικογιάννης (72' Μάκο), Μπέλης (91' Τσώνης), Τσίπρας, Σταματάκος, Σμυρλής (60' Γουόρντεν

ΣΠΑΡΤΗ(Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Γιαννίτσης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Αναστασόπουλος, Κατσίκης (46' Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Οικονομόπουλος (46' Μπουντόπουλος), Μπανούσης, Ν. Αρσενίεβιτς (61' Λώττας), Αναστασάκος.

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Σοφός, Παγούρας (Βοιωτίας)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος (84’ Μουκίδης), Ζγκούρη, Φασίδης, Γκατσολάρι (90’ Παπαδόπουλος), Ρανγκέλοφ (73’ Τοπαλίδης).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Σανδραβέλης (46’ Καμπλιώνης), Γκόλιας, Σαρακατσάνος, Λεάντρο (58’ Στεφάνοβιτς), Μουμίν, Καρρίκι, Γιαννιτσάνης, Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς, Μαρουκάκης

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Μωυσιάδης (Γρεβενών)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Στρέζος, Ρότα, Καζβιρόπουλος (53' Ντέμο), Στίκας, Μωυσίδης, Καζναφέρης, Μπούζας, Κατίδης, Σκαρτσίλας, Τσιλιγκίρης (78' Ρέλλας), Ξόμπλιος (66' Κοντοές

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Τζελέπης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Μπουγαΐδης (86' Γκιντίδης), Πολίμος, Ρουσσάκης, Ηλιάδης (65' Νικόλτσης), Πλέγας, Μήλιος, Μπεκατώρος, Ζυγκερίδης (65' Φουρκάν).

Διαιτητής: Κούλης (Ηλείας)

Βοηθοί: Σεφέρης (Κορινθίας), Σταματάκος (Λακωνίας)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Καλλονή - Απόλλων Σμύρνης 1-4 (86' πεν. Φράγκος - 12' Πετρόπουλος, 31', 55' Αλμπάνης, 52' Σιατραβάνης)

Αχαρναϊκός - ΟΦΗ 2-3 (2' Τζέφερσον, 38' Ντάγκρας - 49' Μιλοσάβλιεβ, 57' Κομεσίδης, 92' Χίσι)

Κισσαμικός - Πανελευσινιακός 1-1 (95' Μαρτίνεθ - 17' Σταματάκης)

Αιγινιακός - Τρίκαλα 2-2 (14' Ζγκούρι, 32' Γκατσολάρι - 43' Κουσκουνάς, 79' πεν. Γιαννιτσάνης)

Παναιγιάλειος - Πανθρακικός 3-0 (15' Σκαρτσίλας, 33'Τσιλιγκίρης, 60' Μπούζας)

Καλλιθέα - Σπάρτη 2-2 (11' Σμυρλής, 45' Γκίνη - 19' Αναστασάκος, 65' Ηλιόπουλος)

Πανσερραϊκός - Λαμία (αναβολή)

Αγροτικός Αστέρας - Άρης (αναβολή)

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΟ Χανιά (αναβολή)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Σμύρνης 26

2. Λαμία 22 **

............................................

3. Άρης 20 **

4. ΟΦΗ 20

5. Αγροτικός Αστέρας 16 **

6. Αχαρναϊκός 14

7. Σπάρτη 13 **

. Πανσερραϊκός 13 **

9. ΑΟ Τρίκαλα 12 **

10. Παναιγιάλειος 11

. Πανθρακικός 11

. Κισσαμικός 11

13. Αιγινιακός 10

14. Αναγέννηση Καρδίτσας 8 *

............................................

15. Καλλιθέα 7

16. ΑΟΧ 7 *

17. Καλλονή 6

18. Πανελευσινιακός 5

- Οι ομάδες με * έχουν δύο ματς λιγότερα.

- Οι ομάδες με ** έχουν ένα ματς λιγότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11Η)

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου

Πανελευσινιακός - Καλλονή (13:30, Δημ. Στάδιο Ελευσίνας)

Απόλλων - ΟΦΗ (15:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο Ριζούπολης)

Λαμία - Αχαρναϊκός (15:00, ΔΑΚ Λαμίας)

Τρίκαλα - Κισσαμικός (15:00, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)

ΑΟΧ - Αιγινιακός (15:00, Δημ. Περιβολίων)

Πανθρακικός - Αγροτικός Αστέρας (ΔΑΚ Κομοτηνής, 15:00)

Καλλιθέα - Αν. Καρδίτσας (15:00, Δημ. Στάδιο Καλλιθέας)

Σπάρτη - Παναιγιάλειος (15:00, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)

Άρης - Πανσερραϊκός (17:00 ΕΡΤ3, «Κλεάνθης Βικελίδης»)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ