ΒΕΡΟΙΑ

Πήρε άδεια η Βέροια

Πήρε άδεια η Βέροια
Βέροια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εισήγηση του Γιώργου Δημητρίου για τη Βέροια σχετικά με την αδειοδότηση ήταν αρνητική, ωστόσο η επιτροπή αποφάσισε να χορηγήσει άδεια στην ομάδα της Ημαθίας, όπως διαρρέεται από την ΠΑΕ.

Εξαιρετικά νέα έφτασαν το βράδυ της Παρασκευής (8/4) στα γραφεία της ΠΑΕ Βέροια. Όπως διέρρεαν οι άνθρωποί της, κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία τη διαδικασία της αδειοδότησης, παρότι η εισήγηση του διευθυντή του τμήματος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου, ήταν αρνητική.

Όπως ανέφεραν οι κυανέρυθροι: " Δεν ήμασταν αρχικά σωστοί σε κάποιες προθεσμίες, αλλά στα οικονομικά κριτήρια ήμασταν πάρα πολύ σωστοί. Ήμασταν βέβαιοι ότι θα παίρναμε άδεια όπως και έγινε...". Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη, αφού αν απεμπλακεί οριστικά από την ομάδα της Ημαθίας, πλέον πολύ πιο εύκολα θα μεταβιβάσει τις μετοχές.

Θα ήταν όλα διαφορετικά εάν δεν είχε εξασφαλιστεί άδεια, αφού ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος δύσκολα θα αποφάσισε να επενδύσει σε μια μη αδειοδοτημένη ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θετική εισήγηση για τον Λεβαδειακό
Αρνητική εισήγηση για Πανιώνιο
Η ώρα των "μεγάλων" να πάρουν άδεια

Photo Credits: Action Images

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ