STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αρνητική εισήγηση για Πανιώνιο

Αρνητική εισήγηση για Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αρνητική είναι η εισήγηση του διευθυντή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου, για τον Πανιώνιο, αλλά δεν είναι δεσμευτική απόφαση. Καλά νέα για τον Πλατανιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η εισήγηση του διευθυντή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου, δεν είναι θετική για τον Πανιώνιο, όμως δεν πρόκειται για μια δεσμευτική απόφαση. Εφόσον επικυρωθεί σε πρώτο βαθμό και δεν αλλάξει στην συνέχεια, η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν θα μπορέσει να παίξει στα πλέι οφ και φυσικά να παίξει στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παρά την αισιοδοξία στις τάξεις της ΠΑΕ, ο φάκελος φαίνεται πως έχει ελλείψεις από υπογραφές πιστωτών που για τον κ. Δημητρίου ήταν σημαντικές, ώστε να μην ανάψει το "πράσινο φως" και η εξαιρετική φετινή πορεία του Πανιωνίου μπορεί να μην έχει αντίκτυπο.

Αυτό δεν ισχύει για τον Πλατανιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου τα νέα είναι καλά αναφορικά με την αδειοδότησή τους, ενώ να πούμε πως ο κ. Δημητρίου έχει κάνει αρνητική εισήγηση τόσο για την Βέροια όσο και για τον Πανθρακικό.

Οι ποινές για τις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια έχουν αλλάξει: Συγκεκριμένα μπορούν να κάνουν:

- Απεριόριστες μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών γεννημένων μετά τις 1/1/1993,

- Να αποκτήσουν μόνο έναν ποδοσφαιριστή χωρίς όριο ηλικίας ανεξαρτήτως εθνικότητας την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο του 2016 δηλαδή (μεταγραφή, ανανέωση ή δανεισμό)

- Έναν Έλληνα χωρίς όριο ηλικίας τον Γενάρη του 2017.

- Επίσης, μπορούν να γίνουν μόνο δύο ανανεώσεις ή επεκτάσεις άνω των 23 ετών (μετά την 1/1/1993), ανεξαρτήτως εθνικότητας.

Οι ποινές έχουν αυστηροποιηθεί καθώς μέχρι πέρσι οι ομάδες χωρίς άδεια είχαν το δικαίωμα για τρεις μεταγραφές και δύο ανανεώσεις ανεξαρτήτου εθνικότητας, άνω των 24 ετών.

Οι ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα play off. Οι άδειες λοιπόν, πρέπει να έχουν τελεσιδικήσει μέχρι τα τέλη Απριλίου (τα play off αρχίζουν στις 4/5). Από φέτος υπάρχει και τρίτος βαθμός εκδίκασης το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ