ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Θετική εισήγηση για τον Λεβαδειακό

Θετική εισήγηση για τον Λεβαδειακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως έκανε γνωστό η ομάδα της Λιβαδειά η εισήγηση του κ. Δημητρίου για την αδειοδότηση της ομάδας την Βοιωτίας είναι θετική και άμεσα ξεκινά ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν.

Όπως έκανε γνωστό η διοίκηση του Λεβαδειακού η εισήγηση του κ. Δημητρίου για την ομάδα της Βοιωτίας ήταν θετική και έτσι οι "πράσινοι" θα εξασφαλίσουν όπως όλα δείχνουν την άδεια ενόψει της επόμενης σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι πέρσι ο Λεβαδειακός δεν είχε πάρει σε πρώτο βαθμό τη σχετική άδεια αλλά μετά από έφεση που είχε κάνει και στο δευτεροβάθμιο όργανο. Αυτό δεν θα συμβεί φέτος όμως και ήδη όπως αναφέρει η ομάδα της Βοιωτίας ξεκινάει ο προγραμματισμός για την επόμενη περίοδο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξετάστηκε ο φάκελος αδειοδότησης της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.

Έπειτα από τη θετική εισήγηση του Διευθυντή Αδειοδότησης κ. Δημητρίου η επιτροπή χορήγησε στην ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ το πιστοποιητικό αδειοδότησης για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017.

Μετά την αναμενόμενη θετική εξέλιξη, από σήμερα ξεκινά ουσιαστικά ο προγραμματισμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ