ΒΕΡΟΙΑ

ΠΑΕ Βέροια: "Απαράδεκτο φαινόμενο οι αποδοκιμασίες"

ΠΑΕ Βέροια: "Απαράδεκτο φαινόμενο οι αποδοκιμασίες"

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της Βέροιας καταδίκασε τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στο ματς με τον Παναιτωλικό εις βάρος των παικτών και του προπονητή της ομάδας ενώ τόνισε ότι στόχος όλων είναι η παραμονή στην Super League.

Στην διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Βέροια και τον Παναιτωλικό υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες εις βάρος του προπονητή της ομάδας της Ημαθίας, Θωμά Γράφα αλλά και κάποιων παικτών.

Ο νεαρός προπονητής μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν θέλησε να αναφερθεί σε αυτό αλλά αντίθετα υποστήριξε πως ο κόσμος βοήθησε την ομάδα.

Η διοίκηση της Βέροιας όμως πήρε θέση και καταδίκασε τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν και τις χαρακτήρισε απαράδεκτες. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Βέροια καταδικάζει κάθε μορφή βίας απ’ όπου και αν προέρχεται. Οι αποδοκιμασίες κατά του προπονητή και των ποδοσφαιριστών αποτελούν απαράδεκτο φαινόμενο και δεν συνάδουν με την φιλοσοφία της ομάδας μας. Ως διοίκηση οφείλουμε να προστατεύσουμε την ομάδα μας κατά τέτοιων φαινομένων με οποιοδήποτε έννομο τρόπο. Σκοπός όλων μας είναι να παραμείνουμε μια γροθιά στη μάχη για την επίτευξη των στόχων μας και την φετινή αγωνιστική περίοδο".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ