ΒΕΡΟΙΑ

Καλαϊτζίδης: "Mε 33 βαθμούς μένουμε κατηγορία"

Καλαϊτζίδης: "Mε 33 βαθμούς μένουμε κατηγορία"
Καλαϊτζίδης INTIME SPORTS

Η σωτηρία της Βέροιας είναι η μοναδική σκέψη στο μυαλό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Ποιες είναι οι προτεραιότητες του προπονητής της "βασίλισσας".

Με δηλώσεις του στον "NovaΣπορ FM 94,6" ο προπονητής της Βέροιας Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μίλησε για την προσπάθεια παραμονής της ομάδας του στην κατηγορία.

Στις δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ και του Άρη οφείλεται αποκλειστικά στις δύο ομάδες. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: " Οι υπολογισμοί γίνονται με βάση τα σημερινά δεδομένα. Έτσι αν καμία ομάδα δε αλλάξει τις ποδοσφαιρικές της ικανότητες τότε η λογική λέει ότι με τρεις βαθμούς στους τρεις αγώνες θα μπορέσουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Σήμερα πιστεύω ότι με 33 βαθμούς και με τις ισοβαθμίες σωνόμαστε".

Για την επόμενη σεζόν και τη παραμονή: " Ειλικρινά δεν έχω άλλη προτεραιότητα από το να σωθεί η ομάδα. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, για την επόμενη μέρα έχει για όλους ο Θεός. Δεν ισχύουν τα όσα ακούγονται για ανανέωση του συμβολαίου μου".

Για την κατάσταση του πρωταθλήματος: " Η αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ και του Άρη είναι δικό τους δημιούργημα. Πλέον στο ποδόσφαιρο εισπράττεις ότι σου αναλογεί. Η τύχη είναι ένας παράγοντας, αλλά όχι ο κυριότερος".

Για τις τακτικές των προπονητών: " Παλαιότερα η πειθαρχία ήταν επιβαλλόμενη, τώρα έχει αλλάξει αυτό. Τώρα η διαδρομή είναι να πληροφορείς τους παίκτες, από την πληροφόρηση έρχεται η γνώση και μετά η ωριμότητα. Το ζητούμενο δεν είναι αν είναι σήμερα καλός ένας παίκτης, αλλά διαχρονικά καλός και πειθαρχημένος.

Όταν καταλάβεις γιατί πρέπει να κάνεις κάτι δεν χρειάζεται να επιβάλλεσαι. Η επικοινωνία στα αποδυτήρια καθορίζει την πρόοδο στη ομάδα. Πρέπει να πούμε τι θέλουμε και γιατί το θέλουμε με επιχειρήματα, έτσι γινόμαστε καλύτεροι και περισσότερο παραγωγικοί".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ