ΒΕΡΟΙΑ

Ζέσταμα για Μπαργκάν και Καλί

Ζέσταμα για Μπαργκάν και Καλί

Κενάν Μπαργκάν και Σιρίλ Καλί συμμετείχαν στην σημερινή προπόνηση της Βέροιας και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή του σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Παρόντος των Κενάν Μπαργκάν και Σιρίλ Καλί πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της Βέροιας με τους δύο να αποκλείεται να είναι στην αποστολή του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Μπαργκάν είχε δείξει από την περασμένη εβδομάδα ανατρέπει το σκηνικό να χάσει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου ενώ ο Καλί ανέβασε κι άλλο ρυθμούς.

Στην σημερινή προπόνηση της "Βασίλισσας του βορρά" δεν συμμετείχαν μόνο οι ποδοσφαιριστές της που έχουνε ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα και από αύριο θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Σε αντίθεση με τους Μπαργκάν και Καλί ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ακολούθησε για μία ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα και λογικά ο Πολωνός αμυντικός δεν θα δώσει το παρών σε κάποιο από τα τρία εναπομείναντα φετινά παιχνίδια της Βέροιας.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Γεωργέα, Γεωργιάδη και Κόστλι.

Κι όσον αφορά τον Τζόναθαν που στο χθεσινό παιχνίδι με την Κέρκυρα είδε την τέταρτη κίτρινη κάρτα του ο Θεσσαλονικιός τεχνικός της Βέροιας αναμένεται να αποφασίσει για το παιχνίδι στο οποίο θα δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής του.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ