ΡΟΜΑ

Μορένο τετραετίας στη Ρόμα

Mexico defender Hector Moreno attempts to stop a ball from going in for a goal that was kicked by Croatia midfielder Fran Tudor during the first half of a soccer match, Saturday, May 27, 2017, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Mexico defender Hector Moreno attempts to stop a ball from going in for a goal that was kicked by Croatia midfielder Fran Tudor during the first half of a soccer match, Saturday, May 27, 2017, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Στη Ρόμα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έκτορ Μορένο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια με τους "τζαλορόσι".

Μπορεί ο Κώστας Μανωλάς να αποτελεί βασικό γρανάζι στην οπισθοφυλακή της Ρόμα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι "τζαλορόσι" δεν κοιτάζουν την περαιτέρω ενίσχυσή τους. Έτσι, λοιπόν, έκαναν δικό τους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια τον Έκτορ Μορένο.

Οι Ρωμαίοι υπέγραψαν τον Μεξικανό στόπερ, ο οποίος άφησε την Αϊντχόφεν για να μετακινηθεί στην Αιώνια Πόλη και την δευτεραθλήτρια Ιταλίας. Ο 29χρονος αγωνιζόταν τα δυο τελευταία χρόνια στην PSV, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Εσπανιόλ, Αλκμάαρ και Πούμας. Ο Μόντσι τον ήθελε από την περίοδο που ήταν τεχνικός διευθυντής στην Σεβίλλη και τελικά τον έφερε στη Ρόμα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που πήγα στη Ρόμα. Είναι σπουδαίο βήμα για την καριέρα μου. Εύχομαι να βοηθήσω με την ποιότητά μου την ομάδα να φτάσει σε πολλές επιτυχίες", δήλωσε ο Μορένο.

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ