SUPER LEAGUE 2

Athens Kallithea - Καλαμάτα 4-1: Τεσσάρα για τους πρωταθλητές που ανυπομονούν για τη Stoiximan Super League

SUPERLEAGUE-2 / 2023-2024 /  -  /        SUPERLEAGUE (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / 2023-2024 / - / SUPERLEAGUE ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Athens Kallithea ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη Super League 2, επικρατώντας 4-1 της Καλαμάτας. Η αθηναϊκή ομάδα έχει εξασφαλίσει ήδη την άνοδό της στη Stoiximan Super League.

Η Athens Kallithea έπαιξε το τελευταίο της παιχνίδι στη Super League 2. Υποδέχθηκε την Καλαμάτα σε ένα παιχνίδι "γιορτή", καθώς πανηγύρισε την άνοδό της στη Stoiximan Super League ως πρώτη από τα playoffs του Β' ομίλου.

Σε αυτό το ματς γιορτή, η Athens Kallithea προσέφερε θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο Ελ Πάσο και πήρε τη νίκη με 4-1. Ο Ντεμέτριους άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό, με τον Λουκίνα να κάνει το 2-0 στο 15ο λεπτό.

Ο Τσιντώνης στο 48ο λεπτό ανέβασε περαιτέρω τον δείκτη του σκορ για τους γηπεδούχους. Η Καλαμάτα μείωσε στο 65' με τον Μπαράλες.

Ο Λουκίνας στο 88ο λεπτό του παιχνιδιού έγραψε το τελικό 4-1, πετυχαίνοντας το δεύτερό του γκολ στο παιχνίδι.

  • Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Πάντος, Μαρότα (60′ Κολτσίδας), Βλάχος, Γεβρέμοβιτς (81′ Ρόσι), Ουές (60′ Μανθάτης), Μπουλούλης, Μουστακόπουλος, Τσιντώνης, Ντεμέτριους (60′ Νεκούλ), Βασιλόγιαννης (57′ Τόρρες), Λουκίνας
  • Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κοβάλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωστούλας, Αρίμπας, Καρασαλίδης, Κατάλντι (46′ Τάτος – 60′ Κωνσταντινόπουλος), Ματέους (46′ Δρούγας), Γρίβας (46′ Σάλα), Μπαράλες, Ακόστα (77′ Μουζάκης)
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ATHENS KALLITHEA ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ