ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομάτη, Ρένα Βενιέρη

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας για την παρουσίαση των υποψηφίων της για τις Ευρωεκλογές | 14 Απριλίου 2019
Ο Μανώλης Μαυρομμάτης σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας για την παρουσίαση των υποψηφίων της για τις Ευρωεκλογές | 14 Απριλίου 2019 EUROKINISSI

Κατέληξε η Ρένα Βενιέρη, η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομάτη μετά από μάχη που έδινε στη ΜΕΘ.

Τη χειρότερη κατάληξη είχε η νοσηλεία της συζύγου του Μανώλη Μαυρομμάτη, Ρένας Βενιέρη, στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς” μετά την περιπέτεια του ζευγαριού δύο περίπου μήνες πριν, όταν το διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η Ρένα Βενιέρη, η οποία νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/05), με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως κατέληξε από ανακοπή.

Στις αρχές Απριλίου, ο Μανώλης Μαυρομμάτης αποσωληνώθηκε μετά από 45 ημέρες νοσηλείας, παρουσιάζοντας σαφή σημάδια βελτίωσης όντας στην ΜΕΘ του νοσοκομείου “Γεννηματάς”. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τη σύζυγό του.

Δεν έχουμε αποφύγει εντελώς τον κίνδυνο, οπότε θέλει προσοχή, ειδικά για την μητέρα μου, η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση“, είχε δηλώσει στις αρχές Απριλίου ο γιος του Μανώλη Μαυρομμάτη.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης παρουσίασε αναπνευστική και καρδιακή ανεπάρκεια και οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν. Και οι δύο εισέπνευσαν τεράστιες ποσότητες καπνού, γεγονός το οποίο τους προκάλεσε σοβαρότατα αναπνευστικά προβλήματα.

Επίσης, ο Μανώλης Μαυρομμάτης φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 18% της επιφάνειας του σώματος του και η σύζυγός του στο 40% του σώματος της.

Πηγή: News247.gr

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ