NBA

NBA: Οι Νάγκετς φοβούνται ότι θα χάσουν τον Κάλντουελ-Πόουπ

Ο Κεντάβιους Κάλντουελ-Πόουπ
Ο Κεντάβιους Κάλντουελ-Πόουπ Ⓒ 2023 JACK DEMPSEY/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κεντάβιους Κάλντουελ-Πόουπ έχει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, με τους Νάγκετς να έχουν αρχίσει να ανησυχούν ότι θα τον προσεγγίσει ομάδα και θα του δώσει λεφτά που δεν μπορούν να του προσφέρουν και θα τον χάσουν.

Ο Κεντάβιους Κάλντουελ-Πόουπ έχει εξελιχθεί σε πολύτιμο γρανάζι των Νάγκετς την τελευταία διετία - παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι έχει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος. Και στο Ντένβερ ήδη ανησυχούν ότι δεν θα μπορέσουν να τον κρατήσουν.

Ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ αναμένεται να εισπράξει 15.4 εκατ. δολάρια την σεζόν 2024/25. Δεδομένου όμως ότι παίκτες με τα δικά του 3-and-D χαρακτηριστικά είναι πάντα πολύτιμοι, είναι εξαιρετικά πιθανό να κάνει χρήση στης player option που έχει στο συμβόλαιό του και να βγει στην αγορά. Σε περίπτωση που το κάνει αυτό, τότε σίγουρα αρκετές ομάδες θα τον προσεγγίσουν και οι Νάγκετς ενδεχομένως να βρεθούν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, ειδικά αν κάποιος από τους ανταγωνιστές τους αποφασίσει να προσφέρει στον Κάλντουελ-Πόουπ συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 20 εκατ. δολαρίων.

Στο Ντένβερ ήδη ξυπνούν... μνήμες, αφού το περσινό καλοκαίρι έχασαν με αυτό τον τρόπο τον έκτο παίκτη τους, Μπρους Μπράουν, ο οποίος υπέγραψε τότε διετές συμβόλαιο αξίας 45 εκατ. δολαρίων με τους Πέισερς (που αργότερα τον έδωσαν στους Ράπτορς με ανταλλαγή). Και αν το κενό του δεν φάνηκε στην κανονική περίοδο, στα playoffs ήταν ξεκάθαρο ότι έλειψε, αφού οι Νάγκετς δεν είχαν κάποιον περιφερειακό που εμπιστεύονταν αρκετά για να ρίξουν στο παρκέ στα κρίσιμα σημεία ενός αγώνα, κάτι που εξάντλησε τους βασικούς.

Την φετινή σεζόν ο Κάλντουελ-Πόουπ είχε 10.1 πόντους, 2.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο με 40.6% στα τρίποντα σε 32 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ