ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024

Ο ΜακΚίσικ στη Game Night: "Είναι πρόκληση να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, μετά τον αποκλεισμό αυτό σκεφτόμουν"

Ο ΜακΚίσικ στη Game Night: "Είναι πρόκληση να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, μετά τον αποκλεισμό αυτό σκεφτόμουν"
PRINT SCREEN

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στη Game Night και αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ Μαδρίτης και στο όνειρό του να γράψει το όνομά του στα "αστέρια" με μια κατάκτηση της EuroLeague.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στη Game Night και στον Χάρη Στάυρου, αναφέρθηκε στην ήττα του Ολυμπιακού από την Ρεάλ, εξήγησε ποιο είναι το στοιχείο των Μαδριλένων που κάνει τη διαφορά και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση της Stoiximan Basket League.

Ο Αμερικανός, μάλιστα, δήλωσε ότι ελπίζει κάποια στιγμή, οι ερυθρόλευκοι να γράψουν το όνομά τους στα αστέρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σακίλ ΜακΚίσικ στον Χάρη Σταύρου:

Για την επόμενη μέρα μετά από τον αποκλεισμό: "Είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς, ειδικά όταν μια ομάδα όπως η Ρεάλ πραγματοποίησε αυτή την εμφάνιση απέναντί μας. Βγήκαν στο παρκέ και έκαναν ότι έπρεπε να κάνουν. Ψάξαμε για την ανατροπή αλλά δεν καταφέραμε αυτή τη φορά".

Για τις αρετές της Ρεάλ: "Έχουν πολλούς καλούς παίκτες, έναν πολύ καλό προπονητη. Έπαιξαν όπως έπρεπε ως ομάδα, έπαιξαν ελεύθερα και με τον τρόπο που ήθελαν για να κερδίσουν. Έκαναν αυτό που έπρεπε, από τη στιγμή που παίζουν σε μια ομάδα όπως αυτή (σ.σ. Ρεάλ Μαδρίτης). Βέβαια, κανείς δεν είναι αήττητος, ωστόσο είναι μια πολύ καλή ομάδα".

Για το αν λείπει κάτι από τον Ολυμπιακό για να κατακτήσει τη EuroLeague: "Δεν νομίζω ότι μας λείπει κάτι, πέρα από εμπειρία σε κάποιυς τομείς του παιχνιδιού. Όταν κάποιοι καλοί παίκτες φεύγουν, όπως ο Σάσα, κάποια άλλα παιδιά πρέπει να κάνουν step-up στο πρώτο τους Final Four. Πρέπει να καλύψεις αυτό το κενό και είναι αρκετά δύσκολο. Νομίζω ότι αυτό φάνηκε και χθες. Θα πρέπει να επιστρέψουμε, αν και θα το σκεφτόμαστε όλο το καλοκαίρι. Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλα αυτά τα "κακά" άρθρα κατά τη διάρκεια του χειμώνα και να αποδείξεις ότι όλοι αυτοί κάνουν λάθη"

Για τη Stoiximan Basket League που είναι ο επόμενος στόχος: "Είναι μια πρόκληση και αυτό. Χθες μετά από τον αγώνα, αυτό ήρθε στο μυαλό μου, αυτό σκεφτόμουν. Αν τα καταφέρουμε, θα είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα και θα πιστεύω ότι θα έχουμε συναρπαστικά παιχνίδια".

Για την "ατμόσφαιρα" ¨μέσα στα αποδυτήρια: "Φυσικά ήρθαμε στο Final Four για να κερδίσουμε, ήρθαμε εδώ όλοι μαζί όπως την πρώτη φορά. Είναι όπως αυτό το συναίσθημα μετά από κάθε Final Four. Όταν προκρίνεσαι τόσα χρόνια, μετατρέπεται σε κάτι φυσιολογικό, σε κάτι νορμάλ. Οπότε όταν δεν κερδίζεις, πρέπει να μπορείς να το διαχειριστείς. Υπάρχουν τόσο σπουδαίοι παίκτες της EuroLeague, που δεν τα κατάφεραν, ενώ υπάρχουν και σπουδαίοι αθλητές που κέρδισαν πολύ λίγες φορές ή κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο μόνο μια φορά. Ελπίζω να μπορέσουμε να γράψουμε το όνομά μας στα αστέρια".

FINAL FOUR 2024 - Το Pamestoixima.gr στο Βερολίνο

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και μοναδικές προσφορές*! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ