GAME NIGHT

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night: "Δεν ήταν καθόλου καλή η Αγγλία, ο Ρεχάγκελ είχε κάτι ιδιαίτερο"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night: "Δεν ήταν καθόλου καλή η Αγγλία, ο Ρεχάγκελ είχε κάτι ιδιαίτερο"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην Game Night μέσω της στήλης του Legend's View, κάνοντας το σχόλιό του για την εμφάνιση της Αγγλίας κόντρα στη Σερβία.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχόλιασε στην Game Night μέσω της προσωπικής του στήλης, Legend's View, την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι Άγγλοι κόντρα στη Σερβία και τι είναι αυτό που τον προβληματίζει ως προς τα τρία λιοντάρια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης στη Game Night

Για την εμφάνιση της Αγγλίας κόντρα στη Σερβία: "Δεν είναι καθόλου καλή η Αγγλία που βλέπουμε. Από τη Σερβία δεν περίμενα να είναι σε καλή κατάσταση, την Αγγλία περίμενα. Ίσως έχει δίκιο ο Κλοπ ότι οι Άγγλοι παίκτες δίνουν πολλά ματς και είναι κουρασμένοι, δεν πήγανε καλά στα ευρωπαϊκά. Η Αγγλία ήταν χωρίς ένταση και σκεφτόμουν αν έχει δίκιο. Ξεκίνησε το ματς έχοντας λίγο ρυθμό που σταδιακά έπεφτε, μετά είδα τον Σακά να περνάει τον αντίπαλο και να γυρίζει το ματς χωρίς φάση".

Για το αν κινδύνεψε η Αγγλία να δεχθεί το γκολ: "Δεν είδαμε ένα ματς που δεν πάει το μυαλό μας ότι δεν θα γίνει μια φάση από τη Σερβία. Μπορεί να μην είναι καλή η Σερβία, αλλά πατάει στην περιοχή. Πολύ προβληματική εμφάνιση".

Για τον Χάρικ Κέιν που τροφοδοτήθηκε ελάχιστα στο πρώτο μέρος: "Ήταν τρομερό που ακούμπησε δύο φορές την μπάλα. Εγώ είδα μια ομάδα να παίζει 4-2-4. Τον Μπέλιγχαμ να είναι ο πιο ενεργητικός, αλλά από τότε που πήγε στη Ρεάλ διαμαρτύρεται σε κάθε φάση, ενώ δεν ήταν έτσι στο παρελθόν. Ο Φόντεν ήταν εκτός παιχνιδιού και τον Σακά λίγο ενεργητικό στο πρώτο μέρος".

Για τον Μπέλιγχαμ και για το πού θεωρεί ότι έχει πρόβλημα η Αγγλία: "Είδα μια διαφορά στη συμπεριφορά του, διαμαρτύρεται σε κάθε φάση από όταν πήγε στη Ρεάλ. Ήταν πιο ταπεινός στην Ντόρτμουντ. Ήταν ο πιο ενεργητικός από την Αγγλία στο πρώτο μέρος, πήρε περισσότερο την μπάλα απ' όλους. Δεν βλέπω να έχει πολλές λύσεις στον πάγκο, να αλλάξουν το παιχνίδι από τον πάγκο. Αν δεν κάνουν καλό τουρνουά τα βαριά χαρτιά θα έχει πρόβλημα. Η Αγγλία έχει θέμα στο κέντρο.

Παλιά υπήρχαν πολύ καλά χαφ στην Αγγλία, τώρα είναι άλλο το πρόβλημα. Ο Ράις καλός είναι ως αμυντικός μέσος, δεν κάνει πολλά σουτ και γκολ. Κόβει και μοιράζει χαμηλά την μπάλα. Αν δεν είναι καλά οι παίκτες μπροστά δεν υπάρχουν βοήθειες από τα χαφ".

Την άποψή του για τον Πίκφορντ: "Μπορεί να είναι βασικός τερματοφύλακας ο Πίκφορντ, αλλά δεν είναι κλάσης".

Για την εικόνα που έχει η Αγγλία σε σχέση με τα άλλα φαβορί: "Μπορεί να είναι μια κακή βραδιά. Είναι από τα φαβορί. Δεν έχουμε δει Γαλλία, Πορτογαλία και Βέλγιο αν είναι να μιλήσουμε για 6-7 ομάδες καλές. Γερμανία και Ιταλία είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η Ιταλία του πρώτου μέρους ήταν εντυπωσιακή με την Αλβανία. Δεν περίμενα ότι στο πρώτο μέρος θα δω τέτοια πράγματα, έκανε αρκετές φάσεις όπως η Γερμανία. Η τακτική της Αλβανίας ήταν αυτή, αλλά οι Ιταλοί την τρύπησαν. Από την Αγγλία δεν είδαμε τίποτα".

Για τον Πέτκοβιτς και το Δανία - Σλοβενία: "Δεν έχω άποψη για τον Πέτκοβιτς. Είδα μια Δανία που μπήκε καλά, δεν περίμενα τη Σλοβενία να ισορροπεί και να πιέζει, μου έκανε εντύπωση. Οι Δανοί στο πρώτο μέρος πατούσαν πολύ καλά. Στα πρώτα 20 λεπτά δείξανε τι μπορούν να παίξουν. Πολύ όμορφη στιγμή το γκολ του Κριστιάν Έρικσεν".

Για το αν ο Ρεχάγκελ μοιάζει με τον Έργκιν Αταμάν: "Ο Ρεχάγκελ ως άνθρωπος λειτουργεί με πειθαρχία και με κουτάκια, άλλα είναι έξυπνος. Είχε κόκκινες γραμμές, αλλά άφηνε κάποιες ελευθερίες. Πόνταρε πιο πολύ στους χαρακτήρες και τη ψυχολογία μας. Αν έβλεπε να έβγαινε κάτι άλλο το άφηνε και ακολουθούσε εμάς. Τα αποτελέσματα που έκανε και με τη Καϊζερλάουτερν και τη Βέρντερ, αλλά και την Εθνική δείχνουν ότι έχει κάτι ιδιαίτερο".

Για την κατάσταση στον όμιλο της Αγγλίας: "Αν η Αγγλία παίξει έτσι με τη Δανία δεν θα είναι εύκολο. Αφήνω ανοικτό τον όμιλο γιατί με προβλημάτισε η Αγγλία. Δε νομίζω ότι η Αγγλία μπορεί να παίξει χειρότερα".

TAGS GAME NIGHT ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ