ΡΟΜΑ

Γκολάρα ο Ταχτσίδης!

Γκολάρα ο Ταχτσίδης!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η καριέρα του Παναγιώτη Ταχτσίδη στην Ρόμα, καθώς πέτυχε γκολάρα στο φιλικό με την Ζαγκλέμπε Λούμπιν, ενώ ήταν ο δημιουργός και του 1ου γκολ από τα 4 των "τζαλορόσι" (VIDEOS)

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ξεκίνησε ιδανικά την καριέρα του στην Ρόμα, καθώς σκόραρε στο ντεμπούτο του, στο φιλικό κόντρα στην πολωνική, Ζαγκλέμπε Λούμπιν, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα καταπληκτικό γκολ.

Ο Έλληνας άσος ξεκίνησε στην βασική 11άδα, αμυντικός μέσος έχοντας μαζί στην τριάδα του κέντρου τους Πιάνιτς και Μπράντλεϊ, ενώ στην τριάδα της επίθεσης οι Μπόγιαν, Λαμέλα και Οσβάλντο (σκόραραν και οι τρεις, 4-0 το τελικό σκορ).

Στο 19ο λεπτό ο Ταχτσίδης πέτυχε το πρώτο του γκολ με την νέα του ομάδα και έκανε το 2-0 για την Ρόμα, με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς σκόραρε με φανταστική λόμπα με το αριστερό, περνώντας την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έχοντας πρώτα ο ίδιος κλέψει την μπάλα στο κέντρο.

Ο Ταχτσίδης μάλιστα μόλις στο 1ο λεπτό με εξαιρετική μπαλιά ήταν ουσιαστικά ο δημιουργός του πρώτου γκολ της Ρόμα, καθώς βρήκε εξαιρετικά τον Μπόγιαν στην περιοχή, και αυτός έδωσε δίπλα του στον Οσβάλντο που από κοντά έκανε το 1-0.

Η Ρόμα στο 30' έκανε το 3-0 με τον Έρικ Λαμέλα και ο Μπόγιαν το τελικό 4-0 στο 44', ενώ επίσης και αυτά τα δύο γκολ ήταν πολύ όμορφα (δείτε τα VIDEOS παρακάτω).

Ο Φραντσέσκο Τότι έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο και είχε δοκάρι (είχε και ο Μπόγιαν στο πρώτο), ενώ πέραν του Ταχτσίδη, ντεμπούτο έκανε ο Λεάντρο Καστάν, ο οποίος ήταν επίσης εξαιρετικός στο κέντρο της άμυνας, ενώ γενικότερα την παράσταση έκλεψαν οι Ταχτσίδης, Μπόγιαν και Λαμέλα.

ΡΟΜΑ 1ο ημίχρονο: Στεκέλενμπουργκ, Ρόζι, Ρομανιόλι, Καστάν, Ταντέι, Ταχτσίδης, Μπράντλεϊ, Πιάνιτς, Λαμέλα, Μπόγιαν, Οσβάλντο.

ΡΟΜΑ 2ο ημίχρονο: Στεκέλενμπουργκ, Ταντέι (23' Άνχελ), Ρομανιόλι, Μπουρντίσο, Χάιντσε, Μαρκίνιο, Μπράντλεϊ (23' Βέρε), Φλορέντζι, Νικολάς Λόπες, Τότι, Μπόγιαν.

Αποκάλυψη ο Ταχτσίδης

Αμέσως μετά το τέλος του ματς η "Corriere dello Sport" στην ιστοσελίδα της έκανε ψηφοφορία με την ερώτηση... "Θα είναι ο Ταχτσίδης η αποκάλυψη της Ρόμα;", με το 90% να ψηφίζει "ΝΑΙ"!

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης...

Zaglebie Lubin player Jiri Bilek (L) challenges Panagiotis Tachtsidis (R) of A.S. Roma in the first half of their team's friendly match at Wrigley Field, the home of the Chicago Cubs baseball team, in Chicago, Illinois, July 22, 2012. REUTERS/Jeff Haynes (UNITED STATES - Tags: SPORT SOCCER)
Zaglebie Lubin player Jiri Bilek (L) challenges Panagiotis Tachtsidis (R) of A.S. Roma in the first half of their team's friendly match at Wrigley Field, the home of the Chicago Cubs baseball team, in Chicago, Illinois, July 22, 2012. REUTERS/Jeff Haynes (UNITED STATES - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Η 11άδα της Ρόμα... (Πάνω: Στεκέλενμπουργκ, Καστάν, Ταχτσίδης, Οσβάλντο, Ρομανιόλι, Μπράντλεϊ, Μπόγιαν. Κάτω: Ρόζι, Λαμέλα, Πιάνιτς, Ταντέι)

Γκολάρα ο Ταχτσίδης!

Το γκολ του Ταχτσίδη

Γκολ Οσβάλντο (δημιούργημα Ταχτσίδη)

Το γκολ του Λαμέλα

Το γκολ του Μπόγιαν

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ