BUNDESLIGA

Φορτούνα - Μπόχουμ 5-6 πέν. (0-3): Ένα θαύμα στέρησε την άνοδο του Τζόλη στην Bundesliga

Φορτούνα - Μπόχουμ 5-6 πέν. (0-3): Ένα θαύμα στέρησε την άνοδο του Τζόλη στην Bundesliga
PRINT SCREEN

Η Μπόχουμ νίκησε με 3-0 τη Φορτούνα του Χρήστου Τζόλη μέσα στο Ντίσελντορφ, έστειλε το μπαράζ στα πέναλτι κι εκεί νίκησε με 6-5 και παρέμεινε στην Bundesliga.

Η Φορτούνα του Χρήστου Τζόλη είχε εύκολο έργο για την επιστροφή στην Bundesliga έπειτα από το 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, όμως η Μπόχουμ έκανε το θαύμα στο Ντίσελντορφ, νίκησε με το ίδιο σκορ, έστειλε το παιχνίδι στην παράταση κι έπειτα στα πέναλτι κι εκεί εξασφάλισε με 6-5 την παραμονή της στα "μεγάλα σαλόνια".

Ο Έλληνας επιθετικός και αρχισκόρερ της φετινής 2. Bundesliga ήταν βασικός για τους γηπεδούχους, που όμως βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Φίλιπ Χόφμαν στο 18'.

Τα λεπτά κυλούσαν αρκετά ισορροπημένα μέχρι το 2ο μέρος, όταν σε τέσσερα λεπτά ο Χόφμαν και ο Κέβιν Στέγκερ με πέναλτι (που έβγαλε τις ασίστ στον Χόφμαν) ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα.

Στην παράταση, οι δύο ομάδες ήταν εξουθενωμένες, αλλά η Φορτούνα είχε μια διπλή ευκαιρία στο 118', όμως ο Αντρέας Λούτε κράτησε το 3-0.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στα πέναλτι, οι δύο τερματοφύλακες έκαναν από μία απέκρουση, με τον Τζόλη να σκοράρει με το 10ο πέναλτι της βραδιάς και να κρατά ζωντανή στην ομάδα του. Έπειτα από τέσσερις εκτελέσεις όμως, ο Τακάσι Ουτσίνο έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ και απέτρεψε την επάνοδο της Φορτούνα στην Bundesliga.

Ύστερα από αυτήν την αποτυχία, γίνεται δύσκολη η παραμονή του Τζόλη στη Φορτούνα, με τον Έλληνα εξτρέμ να επιστρέφει στη Νόριτς από την οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός και να περιμένει τις εξελίξεις για το μέλλον του.

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ