ΡΟΜΑ

Γκαρσία: "Δύσκολο με Ίντερ αλλά..."

Γκαρσία: "Δύσκολο με Ίντερ αλλά..."

Ο Ρούντι Γκαρσία αναγνώρισε τις δυσκολίες που θα έχει για την πρωτοπόρο Ρόμα το ντέρμπι με την Ίντερ, ωστόσο τόνισε πως έχει 200% εμπιστοσύνη στην ομάδα του. Τι είπε για την υπόθεση-τίτλος.

"Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα με ταλέντο. Το ότι παίζει στην έδρα της είναι για αυτήν πλεονέκτημα όμως δεν αλλάζει τίποτα για μένα.

Πριν όμως από την έναρξη του πρωταθλήματος είχαμε πει ότι θα παίξουμε για τη νίκη σε όλα τα ματς, το ίδιο λοιπόν θα γίνει και στο Σαν Σίρο.

Προσδοκώ ένα μεγάλο παιχνίδι, ελπίζουμε να είναι ωραίο. Η Ίντερ είναι μεγάλη ομάδα όμως δεν φοβόμαστε. Ας νικήσει ο καλύτερος.

Περιμένουμε 5.000 οπαδούς μας στο γήπεδο που θα είναι γεμάτο. Εμπιστεύομαι 200% την ομάδα μου επειδή την βλέπω να πανηγυρίζει μαζί για μία νίκη, και να πηγαίνει για να ευχαριστήσει τους οπαδούς

Εξίσου σημαντικά είναι όμως και τα ματς που ακολουθούν, αξίζουν όλα τρεις πόντους", τόνισε ο τεχνικός των "τζαλορόσι" ο οποίος μετράει ήδη "6 στα 6" στο πρωτάθλημα και περιμένει με ανυπομονησιά το πρώτο μεγάλο τεστ για την ομάδα του κόντρα στο συγκρότημα του Ματζάρι.

Αναφερόμενος επίσης στο κατά πόσο μπορεί η Ρόμα να διεκδικήσει το σκουντέτο, δήλωσε: "Σίγουρα είναι πολύ νωρίς. Προς το παρόν είμαστε πρώτοι, αυτό βοηθάει την ομάδα να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, τίποτα όμως περισσότερο.

Θα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, αν γίνει αυτό τότε θα έχουμε σίγουρα αποτελέσματα".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ