ΡΟΜΑ

Ζερβινιό: "Μπορεί πρωτάθλημα η Ρόμα"

Ζερβινιό: "Μπορεί πρωτάθλημα η Ρόμα"

Πεπεισμένος πως η Ρόμα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Ζερβινιό, ο οποίος αποθέωσε τον Φρανσκέσκο Τότι και μίλησε για την επιλογή του να υπογράψει στους Ρωμαίους.

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Ρόμα φαίνεται πως έχει ανοίξει την όρεξη σε κάποιους. Μπορεί Ντανιέλε Ντε Ρόσι και Ρούντι Γκαρσία να θέλησαν να κρατήσουν τον πήχη χαμηλά, όμως, ο Ζερβινιό δήλωσε στην "Corriere dello Sport" ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει ακόμα και το πρωτάθλημα.

"Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Η ομάδα παίζει πολύ καλά και είμαστε συμπαγείς και αποφασισμένοι. Έχουμε θέσει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δε θα είμαστε ευχαριστημένοι μέχρι να το πετύχουμε".

Από εκεί και πέρα, για την απόφασή του να πάει στους "τζαλορόσι" είπε: "Ήξερα τι έκανα όταν ήρθα στη Ρόμα. Είχα την ευκαιρία να παίζω περισσότερο, ο προπονητής είναι ένας άνθρωπος που με εμπιστεύεται και ο σύλλογος έχει υψηλές φιλοδοξίες. Υπάρχει φοβερό πάθος στην ομάδα εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου".

Τέλος, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον αρχηγό της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι: "Ποτέ δε φανταζόμουν πως θα έπαιζα δίπλα στον Τότι. Είναι ευχαρίστησή μου να είμαι στην ίδια ομάδα με εκείνον και μου έχει ήδη δώσει δύο ασίστ στα τρία γκολ μου".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ