ΡΟΜΑ

Εγκώμια για Μανωλά από Γκαρσία

Εγκώμια για Μανωλά από Γκαρσία

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του Κώστα Μανωλά στο ντεμπούτο του στη Serie A με τη φανέλα της Ρόμα, εξέφρασε ο Ρούντι Γκαρσία. Προανήγγγειλε πάντως και νέα άφιξη αμυντικού.

Αν και είχε μόλις λίγες προπονήσεις με τη φανέλα της Ρόμα και δεν είχε ματς στα πόδια του εδώ και τρεις εβδομάδες, ο Κώστας Μανωλάς ήταν αρκετά καλός στην πρώτη του εμφάνιση στη Serie A, στο νικηφόρο 2-0 των "τζαλορόσι" επί της Φιορεντίνα για την 1η αγωνιστική της Serie A .

Ο Έλληνας διεθνής σέντερ μπακ ήταν βασικός και έγινε αλλαγή στο 67ο λέπτο λόγω κράμπας, με τον Ρούντι Γκαρσία να εκφράζει την ικανοποίησή του στις δηλώσεις του μετά το ματς για το γεγονός ότι η άμυνά του τα πήγε εξαιρετικά κόντρα στους Γκόμεθ και Μπουμπακάρ.

Εγκώμια για Μανωλά από Γκαρσία

"Είμαι ικανοποιημένος επειδή ο Μανωλάς κατάφερε να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού μας, όπως ο Νταβίντε. Ο Μανωλάς κατάλαβε αμέσως μετά από δύο προπονήσεις τι περιμένω από αυτόν ενώ είχε και μεγάλη βοήθεια από τον Αστόρι.

Εγκώμια για Μανωλά από Γκαρσία

Η άμυνα ήταν ένα ερωτηματικό πριν το ματς (σ.σ. Μανωλάς και Αστόρι που έπαιξαν βασικοί ήταν αμφότεροι καλοκαιρινές μεταγραφές) αλλά μου άρεσε, ήταν μάλιστα σημαντικό ότι κερδίσαμε πολλές εναέριες μονομαχίες ενώ μπλοκάραμε και τις αντεπιθέσεις της Φιορεντίνα", τόνισε ο τεχνικός της Ρόμα, ο οποίος αποκάλυψε ότι ίσως αποκτηθεί ένας ακόμα αμυντικός στο φινάλε των μεταγραφών.

Εγκώμια για Μανωλά από Γκαρσία

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "Laroma24.it", οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Ρωμαίοι στο να αποκτήσουν τον Μάρκο Μπάσα από τη Λιλ τους έχουν οδηγήσει στην περίπτωση του Ρολάντο και για αυτό έχουν ξαναρχίσει τις τελευταίες ώρες οι επαφές με την Πόρτο.

Ρόμα - Φιορεντίνα 2-0 (Highlights)

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ