SERIE A

Ντεμπούτο Μανωλάς, νίκη η Ρόμα

Ντεμπούτο Μανωλάς, νίκη η Ρόμα

Η Γιουβέντους έκανε πρεμιέρα στην Serie A νικώντας με 1-0 την Κιέβο στην Βερόνα, ενώ η Ρόμα με Τοροσίδη και Μανωλά στην 11άδα επικράτησε με 2-0 της Φιορεντίνα (videos)

Ένα αυτογκόλ ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η Γιουβέντους με νίκη την Serie A και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να χαμογελά μετά την πρεμιέρα.

Από κεφαλιά του Μαρτίν Κάσερες μπήκε το αυτογκόλ του Μπιράγκι στο 7ο λεπτό, δεν άλλαξε τίποτα από τότε, με την "γηραιά κυρία" να έχει και 3 δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ντεμπούτο στην 11άδα έκανε ο 18άχρονος Γάλλος, Κινγκσλέ Κομάν.

Ντεμπούτο Μανωλάς, νίκη η Ρόμα

Λίγο αργότερα η Ρόμα επικράτησε με 2-0 της Φιορεντίνα στο "Ολίμπικο", έχοντας τους Κώστα Μανωλά και Βασίλη Τοροσίδη στην 11άδα.

Ο Μανωλάς στο ντεμπούτο του ήταν πολύ καλός, ακόμη ανέτοιμος όμως για 90άλεπτο και λόγω κράμπας αντικαταστάθηκε στο 67'.

Πρωταγωνιστής για τους "τζαλορόσι" ήταν ο Ρατζά Ναϊνγκολάν, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 28' και στο 93' έδωσε ασίστ στον Ζερβινιό για το 2-0.

Ο Χοσέ Χολέμπας στην εξέδρα...

Ντεμπούτο Μανωλάς, νίκη η Ρόμα

Οι συνθέσεις

ΚΙΕΒΟ: Μπάρντι, Νικολά Φρε, Νταϊνέλι, Μπόστιαν Σέζαρ, Μπιράγκι, Μανγκανί (46' Ραντοβάνοβιτς), Χέτεμαϊ, Ίσκο, Στσελότο (46' Παλόσκι), Μπίρσα, Μάξι Λόπες.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (5-3-2): Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μαρτίν Κάσερες, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Κουατζού Ασαμόα, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Βιντάλ, Κομάν, Τέβες.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Τοροσίδης, Μανωλάς (67' Σεϊντού Κεϊτά), Αστόρι, Άσλεϊ Κόουλ, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς, Ναϊνγκολάν, Ιτούρμπε (77' Λιάιτς), Ζερβινιό, Τότι (70' Φλορέντσι).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Τόμοβιτς, Γκονσάλο Ροντρίγκες, Σάβιτς, Μάρκος Αλόνσο, Νταβίντ Πισάρο, Μπόρχα Βαλέρο, Μπιλάντε (35' Ίλιτσιτς), ΧΜ Βάργκας (72' Ακουιλάνι), Μπαμπακάρ (63' Χοακίν), Μάριο Γκόμεθ.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Κιέβο - Γιουβέντους 0-1 (7' αυτ. Μπιράγκι)

Ρόμα - Φιορεντίνα 2-0 (28' Ναϊνγκολάν, 93' Ζερβινιό)

Κυριακή

Αταλάντα - Βερόνα (19:00)

Μίλαν - Λάτσιο

Τσεζένα - Πάρμα (21:45)

Τζένοα - Νάπολι

Παλέρμο - Σαμπντόρια

Σασουόλο - Κάλιαρι

Τορίνο - Ίντερ

Ουντινέζε - Έμπολι

Κιέβο - Γιουβέντους 0-1

Ρόμα - Φιορεντίνα 2-0

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ