ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Χρήματα και Ιγκουαΐν για Σουάρες

Χρήματα και Ιγκουαΐν για Σουάρες
2012 GETTY IMAGES

Επίσημη πρόταση στη Λίβερπουλ αναμένεται να καταθέσει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι διατεθειμένη να δώσει 10 εκ. ευρώ και τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν στους "κόκκινους" για τον Λουίς Σουάρες.

Την πρώτη της επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες αναμένεται να καταθέσει εντός των επόμενων ημερών η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τη "Daily Mirror".

Οι Μαδριλένοι εδώ και πολύ καιρό έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ουρουγουανό και πλέον θα το μετουσιώσουν και σε πρόταση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται πηγές από το περιβάλλον της Ρεάλ, η ισπανική ομάδα αναμένεται να προσφέρει 10 εκ. λίρες και τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Ο τελευταίος μέχρι πρότινος έμοιαζε κλεισμένος από την Άρσεναλ, όμως, Ρεάλ και "κανονιέρηδες" δεν μπορούν να έρθουν σε συμφωνία.

Αυτή η προσφορά των "μερένγκες" δεν αποκλείεται να είναι απλώς η αρχική, προκειμένου να διαπιστωθούν οι αντιδράσεις της Λίβερπουλ. Η τελευταία, άλλωστε, έχει ξεκαθαρίσει πως θα μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την πώληση του Ουρουγανού μόνο αν εκείνος καταθέσει αίτημα μεταγραφής ή αν φτάσει στα γραφεία του συλλόγου πρόταση ύψους 40 εκ. λιρών και πάνω (σ.σ. υπάρχει σύμφωνα με την πλειοψηφία των αγγλικών ΜΜΕ ρήτρα που την υποχρεώνει να διαπραγματευτεί αλλά όχι να πουλήσει σε περίπτωση πρότασης ύψους τέτοιου ή μεγαλύτερου ποσού).

Τέλος, να σημειωθεί πως η μόνη επίσημη πρόταση που έχει φτάσει ως τώρα στη Λίβερπουλ για τον Σουάρες είναι αυτή της Άρσεναλ, η οποία την ανέβασε στα 35 εκ. λίρες.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ