ΑΡΣΕΝΑΛ

Ανεβάζει και άλλο την προσφορά η Άρσεναλ για Σουάρες

Ανεβάζει και άλλο την προσφορά η Άρσεναλ για Σουάρες

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Λουίς Σουάρες είναι η Άρσεναλ η οποία μέσα στην εβδομάδα καταθέτει πρόταση 40 εκατομ. ευρώ στην Λίβερπουλ σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα. Τι γίνεται με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Ο Αρσέν Βενγκέρ επιθυμεί αυτό το καλοκαίρι να φέρει ένα όνομα στην επίθεση των "κανονιέρηδων" το οποίο θα προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο της Άρσεναλ ο οποίος έχει... ξεχάσει την τελευταία φορά που πανηγύρισε τίτλο. Και μέχρι και πριν λίγο καιρό, ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έμοιαζε το απόλυτο φαβορί γι' αυτή τη θέση.

Ωστόσο τα τελευταία 24ώρα έχει έρθει στο προσκήνιο ο Λουίς Σουάρες. Μάλιστα τα βρετανικά Μέσα, και συγκεκριμένα η Daily Mail, αποκαλύπτουν ότι έρχεται και επίσημη πρόταση για τον Ουρουγουανό, μεγαλύτερη από την πρώτη διερευνητική κρούση που έκανε η Άρσεναλ.

Αρχικά ο Βενγκέρ "έδειξε" μια βαλίτσα προς το Άνφιλντ η οποία περιείχε 30 εκατομ. λίρες. Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ δεν φάνηκαν να συγκινούνται από αυτό το ποσό, με τον Αλσατό να επανέρχεται με επίσημη πρόταση αυτή την εβδομάδα που θα φτάνει τα 35 εκατομ. λίρες (λίγο πάνω από τα 40 εκατομ. ευρώ).

Το ρεπορτάζ θέλει να την Λίβερπουλ να την απορρίπτει και αυτήν, καθώς ζητάει το λιγότερο 40 εκατομ. λίρες (περίπου 46 εκατομ. ευρώ). Και αυτή τη στιγμή μοιάζει δύσκολο να ανέβει ως εκεί η Άρσεναλ.

Πιθανότατα όλη αυτή η ιστορία από τη μεριά των "κανονιέρηδων", να είναι μια μορφή πίεσης προς την Ρεάλ για τον Ιγκουαΐν. Υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο η "βασίλισσα" δεν έχει ακόμα αποφασίσει οριστικά. Να σημειωθεί ότι ο Αργεντινός ξεκινά σήμερα προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Κάρλος Αντσελότι.

Τέλος, σχετικά με τον Σουάρες, να αναφέρουμε ότι εκκρεμεί και η ποινή για το... δάγκωμα στον Ιβάνοβιτς. Ο Ουρουγουανός επιθετικός θα λείψει από τα 6 πρώτα παιχνίδια της Premier League.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ