ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

O Μπενίτεθ φέρνει... Βιδάλ στη Ρεάλ

Foto Francesca Soli - LaPresse
23 05 2015 Torino (Italia)
sport calcio
Campionato Serie A 2014-2015
Juventus vs Napoli
Nella foto: Arturo Vidal

Photo Francesca Soli - LaPresse
23 05 2015 Torino (Italy)
sport football
Football League 2014-2015
Juventus vs Napoli
In the pic: Arturo Vidal
Foto Francesca Soli - LaPresse 23 05 2015 Torino (Italia) sport calcio Campionato Serie A 2014-2015 Juventus vs Napoli Nella foto: Arturo Vidal Photo Francesca Soli - LaPresse 23 05 2015 Torino (Italy) sport football Football League 2014-2015 Juventus vs Napoli In the pic: Arturo Vidal LAPRESSE

Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν έχει ακόμα πάει στη Ρεάλ όμως έχουν ήδη ξεκινήσει τα σενάρια για τους παίκτες που θα τον ακολουθήσουν στη Μαδρίτη. Σύμφωνα με τη "Marca" ο Βιδάλ είναι ο... πρώτος.

Απόψε το βράδυ (31/5) o Ράφα Μπενίτεθ δίνει το τελευταίο του ματς στον πάγκο της Νάπολι και θα επιχειρήσει να φύγει από το "San Paolo" με ψηλά το κεφάλι, νικώντας δηλαδή τη Λάτσιο και οδηγώντας τους "παρτενοπέι" στα πλέι οφ του Champions League, όλα αυτά όμως μικρή σημασία έχουν για τους Ισπανούς.

Για την ακρίβεια για τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι περιμένουν πώς και πώς την έλευση του 55χρονου τεχνικού στην ισπανική πρωτεύουσα προκειμένου να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν

Σύμφωνα πάντως με τη "Marca" οι πρώτοι στόχοι έχουν εντοπιστεί από την νέα τεχνική ηγεσία των "μερένγκες", με τον Αρτούρο Βιδάλ να αποτελεί προτεραιότητα ενώ υπάρχει η διάχυτη πεποίθηση πως ο άλλοτε τεχνικός της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ (στο ξεκίνημα της καριέρας του) επιθυμεί να ενισχύσει την ομάδα με παίκτες που προέρχονται από τη Serie A και την Premier League, δύο πρωταθλήματα δηλαδή που γνωρίζει άριστα μέσα από τα τόσα χρόνια θητείας του εκεί.

Η περίπτωση μάλιστα του Χιλιανού άσου της Γιουβέντους έχει απόλυτη "λογική" αν σκεφτεί κανείς πως η Ρεάλ χάνει από τους παίκτες του άξονα τον Σάμι Κεντίρα ο οποίος όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στους Τορινέζους.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ