ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έτοιμος για Νο 2 στον πάγκο της Ρεάλ ο Μοριέντες

Έτοιμος για Νο 2 στον πάγκο της Ρεάλ ο Μοριέντες

Ο Ράφα Μπενίτεθ μετράει ημέρες για να διαδεχτεί τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο Φερνάντο Μοριέντες είναι ο επικρατέστερος για βοηθός του στον πάγκο.

O Ράφα Μπενίτεθ είχε συνεργαστεί πριν από σχεδόν 10 χρόνια με τον Φερνάντο Μοριέντες στην Αγγλία όταν είχε εισηγηθεί την απόκτησή του από τη Λίβερπουλ και δεν αποκλείεται οι δύο άνδρες να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο Μπενίτεθ προορίζει τον 39χρονο πρώην επιθετικό ως βοηθός του , έχοντας υπόψη του πως ο Μοριέντες γνωρίζει άριστα τις ιδιαιτερότητες που έχει ένας σύλλογος όπως η Ρεάλ από τη στιγμή που τον έχει υπηρετήσει.

Έτοιμος για Νο 2 στον πάγκο της Ρεάλ ο Μοριέντες

Για οκτώ ολόκληρα χρόνια φόρεσε τη φανέλα των "μερένγκες" (1997-2005) κατακτώντας όλα σχεδόν τα τρόπαια που θα μπορούσε να διεκδικήσει στην καριέρα του ένας ποδοσφαιριστής ενώ για 1,5 χρόνο (από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι τον Ιανουάριο του 2014) δούλεψε στις ακαδημίες των Μαδριλένων.

Σύμφωνα πάντως με όσα αναφέρει η "Marca" το αρχικό πλάνο του Ισπανού πρώην σέντερ φορ ήταν να πιάσει δουλειά ως πρώτος προπονητής και πριν μερικές εβδομάδες είχε μάλιστα επαφές με σύλλογο από τη Δανία, όμως δεν επήλθε συμφωνία και πλέον θεωρεί πως μία συνεργασία με τον Μπενίτεθ στη Ρεάλ θα είναι κάτι το ευεργετικό για τον ίδιο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ