ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο: "Δεν υπάρχουν κλίκες στα αποδυτήρια"

Μουρίνιο: "Δεν υπάρχουν κλίκες στα αποδυτήρια"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αρνήθηκε ότι τα αποδυτήρια της Ρεάλ είναι χωρισμένα σε... Ισπανούς και Πορτογάλους, ενώ ξεκαθάρισε πως αν ο Πέπε είναι υγιής θα παίξει κανονικά στο "Καμπ Νόου".

"Εγώ δεν υποκινώ κλίκες μέσα στα αποδυτήρια της Ρεάλ", τόνισε κατηγορηματικά ενόψει του αγώνα ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα για τους "8" του Copa Del Rey, ενώ σε ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο για το αν θα φύγει από τους "μερένγκες" το ερχόμενο καλοκαίρι ( αυτό αποκάλυψε ισπανική εκπομπή τη Δευτέρα ), τον παρότρυνε να ρωτήσει το συνάδελφό του, ο οποίος έγραψε αυτή την είδηση...

Έχουμε μία ευκαιρία να πάμε στα ημιτελικά και θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε. Έχουμε επίγνωση της αξίας του αντιπάλου και του αποτελέσματος στο πρώτο ματς.

Θα είναι δύσκολο, όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανατροπή και να πάμε στον επόμενο γύρο", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ο Ζοζέ Μουρίνιο , για να τονίσει στη συνέχεια ότι η ομάδα του διανύει μία πολύ θετική περίοδο όσον αφορά στα αποτελέσματα.

Κύπελλο, πρωτιά στη La Liga, ρεκόρ στο Champions League

"Έχουμε προβάδισμα πέντε πόντων από την ομάδα που θεωρείται ως η κορυφαία στον κόσμο.

Όταν ήρθαμε στην ομάδα, ο σύλλογος είχε το συνήθειο να αποκλείεται από το Copa Del Rey από ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών και εμείς κατακτήσαμε πέρυσι το τρόπαιο.

Η ομάδα δεν ήταν επίσης στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας στο Champions League όταν ήρθαμε εδώ, όμως πέρυσι είχαμε το καλύτερο ρεκόρ σε φάση ομίλων στην ιστορία της διοργάνωσης και είμαστε και πάλι στις πρώτες θέσεις.

Είμαστε πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα και δεν νομίζω ότι έχουμε προβλήματα ή κάνουμε κακή δουλειά".

Όσον αφορά στο κεντρικό πρόσωπο των ημερών και "πέτρα του σκανδάλου" μετά τη συμπεριφορά του στο προηγούμενο Clásico, Πέπε , ο Μουρίνιο δήλωσε:

"Ο Πέπε θα παίξει αν είναι εντάξει από φυσική κατάσταση. Οι Γκρανέρο και Λασανά Ντιαρά έχουν προβλήματα. Θα προπονηθούμε ξανά το πρωί της Τετάρτης και θα αποφασίσουμε μετά ποιοι από τους τρεις είναι σε θέση να αγωνιστούν".

Σφήκα πριν τη ρεβάνς στη Βαρκελώνη

Τέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του λίγο πριν τη ρεβάνς του "Καμπ Νόου" απέναντι στη Μπαρτσελόνα :

"Δεν πρόκειται να ανακοινώνω την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξω. Έχω αμφιβολίες για κάποιους παίκτες και δεν ξέρω πραγματικά ποιο σύστημα θα χρησιμοποιήσω.

Είχα επίσης αμφιβολίες πριν από τον πρώτο αγώνα μέχρι και την τελευταία στιγμή. Το ίδιο ισχύει και για αύριο. Δεν πρόκειται να πω τίποτα.

Η Μπαρτσελόνα έχει το δικό της στιλ και τις δικές της αρχές, ανεξάρτητα από όποιες αλλαγές γίνονται στην ομάδα. Η παρουσία του Πέδρο ή κάποιου άλλου στην ενδεκάδα τους δεν αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού τους".

Να σημειωθεί ότι έγιναν 20 ακριβώς ερωτήσεις στον Μουρίνιο, με τον ίδιο να δίνει συνήθως κοφτές απαντήσεις (όπως π.χ "Ρωτήστε τους παίκτες", "Ρωτήστε τον κόσμο", "Κανένα σχόλιο", "Δεν απαντώ", "Δεν έχω ιδέα"), με τη συνέντευξη Τύπου να διαρκεί 11' και 35''!

Ο Μουρίνιο μιλάει για τη ρεβάνς με Μπαρτσελόνα

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ