NBA

NBA, απίθανη ατάκα Έντουαρντς για Γιόκιτς: "Απλώς γελάω με αυτά που κάνει, είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο"

NBA, απίθανη ατάκα Έντουαρντς για Γιόκιτς: "Απλώς γελάω με αυτά που κάνει, είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο"
AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο Άντονι Έντουαρντς... σήκωσε τα χέρια ψηλά μετά την ραψωδία του Νίκολα Γιόκιτς στο Game 5 και την νίκη των Νάγκετς επί των Γουλβς, λέγοντας ότι γελάει βλέποντας τον Σέρβο να κάνει αυτά που κάνει και δεν μπορεί καν να νευριάσει.

Ο Άντονι Έντουαρντς υποκλίθηκε στον Νίκολα Γιόκιτς. Και - όντας γνωστός για τις ατάκες του - έκανε μία δήλωση που θα μείνει στην ιστορία, δείχνοντας σε τι επίπεδο έχει φτάσει ο Σέρβος ψηλός μετά την ραψωδία του με 40 πόντους και 13 ασίστ στην νίκη των Νάγκετς με 112-97 επί των Τίμπεργουλβς.

Ο σταρ της Μινεσότα ρωτήθηκε σχετικά με το πώς αντιδρά βλέποντας τον Γιόκιτς να κάνει... όργια και πώς μπορούν οι Γουλβς να τον σταματήσουν και η απάντησή του ήταν πραγματικά απίστευτη.

"Απλώς γελάω. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω. Εννοώ... δεν μπορώ να νευριάσω, επειδή είναι καλός φίλε" ανέφερε αρχικά ο Έντουαρντς, για να προσθέσει: "Το είπα και μετά το Game 1 και το Game 2 που νικήσαμε: Είναι ο MVP, είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Το έδειξε στα τρία τελευταία παιχνίδια. Ήταν ξεχωριστός. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να τον αποθεώσω".

Δείτε το VIDEO με την δήλωση του Έντουαρντς:

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ