ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Μουρίνιο στο πλευρό του Πέπε

Ο Μουρίνιο στο πλευρό του Πέπε

Ο Ζοζέ Μουρίνιο υπερασπίστηκε τον Πέπε για το χτύπημα στον Μέσι και επιτέθηκε στους δημοσιογράφους, φέρνοντας ως παράδειγμα τη διαφορετική αντιμετώπιση του επεισοδίου Μπουσκέτς-Μαρσέλο την περασμένη σεζόν.

Η Ρεάλ αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής την Αθλέτικ Μπιλμπάο και θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει το +5 από τη Μπαρτσελόνα (ή και να την αυξήσει αν η Μπαρτσελόνα έχει απώλειες με τη Μάλαγα), ωστόσο το κυρίαρχο θέμα στην επικαιρότητα των Μαδριλένων εξακολουθεί να είναι ο... Πέπε.

Από τις 15 ερωτήσεις που έγιναν στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου, οι 7 αφορούσαν το χτύπημα του Πέπε στον Μέσι κατά τη διάρκεια του Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της περασμένης Τετάρτης, με τον "special one" να προσφέρει ασπίδα προστασίας γύρω από τον παίκτη του.

"Μίλησε ο ίδιος και εμένα μου φτάνει. Όποιος θέλει να πει ότι ο Πέπε λέει ψέματα, ας το κάνει και μετά ας αναλάβει την ευθύνη", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Μουρίνιο, και συνέχισε:

"Πέρυσι δεν είδα κάποιον να εκφράζει αμφιβολίες αναφορικά με έναν παίκτη που κατηγορήθηκε για ρατσιστικό σχόλιο (σ.σ εννοούσε το επεισόδιο Μπουσκέτς-Μαρσέλο).

Ο παίκτης το αρνήθηκε, ο προπονητής του είπε ότι τον πιστεύει και το ίδιο έκανε η UEFA, o μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός οργανισμός στην Ευρώπη. Ουδείς το αμφισβήτησε.

Τώρα ο Πέπε είπε ότι η κίνησή του δεν ήταν ηθελημένη. Εάν είχε πει δημόσια το αντίθετο θα θύμωνα πραγματικά. Είπε όμως πως δεν έκανε κάτι με πρόθεση.

Εάν λοιπόν κάποιος από εσάς πιστεύει ότι ο Πέπε είναι ψεύτης, ας το πει και ας αναλάβει τις ευθύνες του".

Ο Πορτογάλος τεχνικός κατέληξε ότι ο Πέπε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τη Μπιλμπάο, διαψεύδοντας ουσιαστικά την αποκάλυψη της "Marca" για υποχρεωτική καραντίνα του παίκτη για 15 ημέρες, παραδέχτηκε όμως ότι δεν γνωρίζει αν θα τον χρησιμοποιήσει καθώς τελείωσε το ματς με Μπαρτσελόνα έχοντας ενοχλήσεις.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ