ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Marca στέλνει τη Ρεάλ στο... Γουέμπλεϊ

Η Marca στέλνει τη Ρεάλ στο... Γουέμπλεϊ

Το 3-0 είναι το μαγικό σκορ που στέλνει τη Ρεάλ στον τελικό του Champions League της και η μαδριλένικη "Marca" ετοίμασε ένα ξεχωριστό πρωτοσέλιδο για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ενόψει Ντόρτμουντ (pic).

To σόου του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πριν από έξι βράδια στο "Βέστφαλεν Στάντιον" όπου πέτυχε τέσσερα γκολ κόντρα στη Ρεάλ (πρώτος παίκτης που σκοράρει τετράκις σε ημιτελικά Champions League) έχει μετατρέψει σε... βουνό την προσπάθεια των Μαδριλένων να φτάσουν στον τελικό.

Παρόλα αυτά, στο στρατόπεδο των "μερένγκες" δεν είναι διατεθειμένοι να πετάξουν "λευκή πετσέτα" πριν πολεμήσουν πρώτα για 90 λεπτά, με τα ισπανικά ΜΜΕ να θυμίζουν τις τελευταίες ημέρες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ανατροπές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει η "βασίλισσα".

Η Marca στέλνει τη Ρεάλ στο... Γουέμπλεϊ

Η "Marca" δίνει το σύνθημα για τη μεγάλη ανατροπή που καλείται να πετύχει η Ρεάλ ώστε να βρεθεί στον 13ο τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών στην ιστορία της

Κάτι τέτοιο είχαν στο μυαλό τους και οι άνθρωποι της μαδριλένικης εφημερίδας "Marca", οι οποίοι στο σημερινό πρωτοσέλιδο επέλεξαν να βάλουν ένα τεράστιο 3-0 (σκορ πρόκρισης), με φωτογραφίες παικτών της Ρεάλ να βρίσκονται συμβολικά μέσα στον αριθμό "3" και αντίστοιχες των άσων της Ντόρτμουντ στο "0".

"3-0 και στο Γουέμπλεϊ" είναι ο σχετικός τίτλος, με την εφημερίδα να προσθέτει: "Βραδιά για το θρύλο. Το Μπερναμπέου θα βάλει το πρώτο γκολ".

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ