ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η έκρηξη του Κασίγιας στο "Καμπ Νόου"

Η έκρηξη του Κασίγιας στο "Καμπ Νόου"

Κασίγιας μαινόμενος: καταλανικό μέσο αποκάλυψε video που δείχνει τον αρχηγό της Ρεάλ να κατσαδιάζει τους συμπαίκτες του στη φυσούνα του "Καμπ Νόου"! Διαβάστε τις σόκινγκ εκφράσεις του.

Με το γκολ του Καρίμ Μπενζεμά η Ρεάλ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 τη Μπαρτσελόνα που προηγήθηκε στον δεύτερο τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ με τον Ινιέστα, όμως δεν κατάφερε να πάει με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Και αυτό γιατί ο "συνήθης ύποπτος" στα ντέρμπι των τελευταίων χρόνων μεταξύ των δύο ομάδων, Λιονέλ Μέσι, σκόραρε ακριβώς στο 45' μετά από τακουνάκι-ασίστ του Πικέ, σε φάση που ξεκίνησε από κόρνερ για τους Καταλανούς.

Αυτό ήταν... Ο Ίκερ Κασίγιας δεν μπορούσε με τίποτα να χωνέψει το γεγονός ότι η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο από αδυναμία της να "καθαρίσει" μία στημένη φάση στα καρέ της, και λίγο πριν την είσοδο των ομάδων στο χορτάρι για το δεύτερο μέρος "ξέσπασε".

"Μας έβαλαν γκολ από κόρνερ, γ..ω! Είμαστε δύο μέτρα ο καθένας. Μπορούσαμε να κάνουμε φάουλ ή να δώσουμε ένα ακόμα γαμ....ο κόρνερ", είπε μεταξύ άλλων ο έξαλλος Κασίγιας, κάτι που φαίνεται σε video που πρόβαλε η ιστοσελίδα της καταλανικής "Sport".

Λογικά πάντως, ο θυμός του αρχηγού των "μερένγκες" πρέπει να ήταν λιγότερος στο τέλος του αγώνα. Μπορεί η Ρεάλ να έχασε το τρόπαιο με το γκολ του Μέσι προς το φινάλε όμως τα δύο δικά της γκολ προήλθαν από... κόρνερ.

Δείτε τους διαλόγους των Μαδριλένων στη φυσούνα του "Καμπ Νόου":

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ