ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η χειρονομία του Μέσι στον Μουρίνιο!

Η χειρονομία του Μέσι στον Μουρίνιο!

Το "Clasico" δεν τελείωσε... Τηλεοπτική εκπομπή έβγαλε στον αέρα αποκλειστικό video που δείχνει τον Μέσι να χειρονομεί προς τον Ζοζέ Μουρίνιο και να σπρώχνει τον Κοεντράο. Δείτε το!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δέχεται βολές πανταχόθεν τα τελευταία 24ωρα, απόρροια της συμπεριφοράς του στις καθυστερήσεις του δεύτερου τελικού του ισπανικού Σούπερ Καπ, όμως τώρα φαίνεται πως ήρθε η σειρά της Ρεάλ Μαδρίτης να "πάρει το αίμα της πίσω" και να περάσει στην αντεπίθεση...

Αυτό χάρη στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή "Punto Pelota" η οποία παρουσίασε αποκλειστικό video μέσα από τον αγωνιστικό χώρο του "Καμπ Νόου" μετά την επίτευξη του τρίτου γκολ της Μπαρτσελόνα στο 88ο λεπτό (και λίγο πριν την "έκρηξη" των παικτών των δύο ομάδων στο 94ο λεπτό), το οποίο "καίει" τον Λιονέλ Μέσι.

Και αυτό γιατί δείχνει καθαρά τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα να στρέφεται προς τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και με επαναλαμβανόμενη κίνηση του αριστερού του χεριού (κράτησε συνολικά επτά δευτερόλεπτα) να στέλνει μήνυμα στον Μουρίνιο ότι "μιλάς πολύ..."

Ο Μπενζεμά, ο οποίος αντιλήφθηκε τη χειρονομία του Μέσι, πήγε προς το μέρος του και του υπέδειξε να μην ασχολείται με τον πάγκο των "μερένγκες", με τον εκνευρισμένο όμως σκόρερ (δις) των Καταλανών να σπρώχνει στη συνέχεια πισώπλατα τον Κοεντράο στο κέντρο του γηπέδου!

"Ο Μέσι είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, αλλά αυτή η συμπεριφορά δεν συνάδει με την εικόνα του.

Εάν ο Κριστιάνο έκανε κάτι παρόμοιο θα τον είχαν διαλύσει στην κριτική", ήταν το πρώτο σχόλιο που βγήκε ανεπίσημα από τους Μαδριλένους.

Η χειρονομία του Μέσι που εξόργισε τους Μαδριλένους:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ