ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο για κάθε παίκτη της Ντόρτμουντ!

Η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο για κάθε παίκτη της Ντόρτμουντ!

Μια άτυπη συμφωνία μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ, επιτρέπει στην πρώτη να έχει προτεραιότητα όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που παραχωρούν οι Βεστφαλοί.

Σε περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης αποφασίσει ότι θέλει να κινηθεί μεταγραφικά για οποιοδήποτε από τα “αστέρια” της Ντόρτμουντ, αποτελεί δεδομένο ότι η ομάδα της Βεσφαλίας θα της δώσει προτεραιότητα, όπως τονίζει η ισπανική "Marca".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, η φιλία μεταξύ των διοικητικών αρχηγών των Ρεάλ και Ντόρτμουντ, Φλορεντίνο Πέρεθ και Ράινχαρντ Ράουμπαλ αντίστοιχα, είναι αρκετή για να δώσει στους "μερένγκες" τον πρώτο λόγο για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή των "κιτρινόμαυρων".

Κι αυτό εξ αιτίας μίας (άτυπης) συμφωνίας μεταξύ των δύο ανδρών. Το παράδειγμα που αναγράφεται και είναι ενδεικτικό της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, είναι εκείνο του Ιλκάι Γκιντογκάν.

Προτού ο Γερμανός μετακομίσει στο Μάντσεστερ για χάρη της Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα το περασμένο καλοκαίρι, υπήρξε επικοινωνία με την πλευρά της Ρεάλ, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι οι Μαδριλένοι δεν ενδιαφέρονται για την απόκτησή του!

Η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο για κάθε παίκτη της Ντόρτμουντ!

Οι εν λόγω αποκαλύψεις έρχονται δύο μέρες έπειτα από τη δήλωση του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, στην οποία μίλησε -όχι για πρώτη φορά- για την υπόσχεση που έχει δώσει στον παππού του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρεάλ.

Παράλληλα, διεθνή δημοσιεύματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους κατά τους τελευταίους μήνες, μιλούν για έντονο ενδιαφέρον της ομάδας της Μαδρίτης όχι μόνο για τον Γκαμπονέζο, αλλά και για τους Γιούλιαν Βάιγκλ και Ουσμάν Ντεμπελέ.

Φυσικά, το αν θα υπάρξουν επίσημες κρούσεις από πλευράς Ρεάλ, έρχεται σε άμεση συνάρτηση με τις επιθυμίες του Ζιντεντίν Ζιντάν, ενώ στην "εξίσωση" μπαίνει και η τρέχουσα απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί από την UEFA προς του "μερένγκες".

Όσον αφορά στο τελευταίο, η μαδριλένικη διοίκηση ευελπιστεί σε άμεση δικαίωσή της στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έπεσε θύμα ληστείας ο Βαράν
Πήρε θέση η εταιρεία του Ρονάλντο για το σκάνδαλο φοροδιαφυγής
Κριστιάνο για φοροδιαφυγή: "Όποιος δεν χρωστά, δεν φοβάται"
Ζιντάν: "Δεν θέλω τη Γιουβέντους"
Η χειρονομία του Κριστιάνο προς το κοινό του "Santiago Bernabéu"
Μικρές ποινές φυλάκισης και πρόστιμο 40% της φοροδιαφυγής στην Ισπανία
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ