ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν θέλω τη Γιουβέντους"

Ζιντάν: "Δεν θέλω τη Γιουβέντους"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε με τα καλύτερα για τους παίκτες του παρά την ισοπαλία με την Ντόρτμουντ και εξέφρασε την προτίμηση του για τον αντίπαλο στην επόμενη φάση του Champions League.

Το ισόπαλο 2-2 με την Ντόρτμουντ στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στη δεύτερη θέση του ομίλου. Οι Μαδριλένοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία εκ των Άρσεναλ, Λέστερ, Γιουβέντους, Μονακό και Νάπολι στον επόμενο γύρο.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε για το ποια ομάδα δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει και δεν έκρυψε την προτίμηση του.

"Δεν θέλω τη Γιουβέντους για αρκετούς λόγους. Θα μάθουμε τη Δευτέρα με ποιον θα παίξουμε και δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό" τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχει αναφέρθηκε και στο αήττητο ρεκόρ των 34 αγώνων είπε: "Ήθελα να τερματίσουμε στην πρώτη θέση και κάναμε ότι μπορούμε για αυτό. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Ήταν εκείνοι οι οποίοι πάλεψαν και δούλεψαν για αυτό το ρεκόρ. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους φιλάθλους μας οι οποίοι δεν σταμάτησαν να μας στηρίζουν".

Για το γεγονός ότι ο Μπενζεμά σκόραρε δύο γκολ είπε: "Είναι σημαντικό για κάθε επιθετικό να πετυχαίνει δύο γκολ. Ειδικά σε παιχνίδια όπως αυτό. Είμαι χαρούμενος για αυτόν ειδικά για τη δουλειά που κάνει. Το γεγονός ότι σκόραρε οφείλεται και στους συμπαίκτες του οι οποίοι τον έβγαλαν σε καλή θέση για να σκοράρει. Ο Χάμες Ροντρίγκες έβγαλε μία ωραία σέντρα στον Μπενζεμά στο δεύτερο γκολ, αλλά γενικότερα είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Χάμες συνολικά".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ