ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πήρε θέση η εταιρεία του Ρονάλντο για το σκάνδαλο φοροδιαφυγής

Πήρε θέση η εταιρεία του Ρονάλντο για το σκάνδαλο φοροδιαφυγής

Αρκετό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η έρευνα για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κατηγορούνται πως έχουν προέβη σε φοροδιαφυγή. Διαβάστε τι δηλώνει η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μπορεί η ιστοσελίδα "Football Leaks" σε συνεργασία με δέκα μεγάλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ να κατηγορούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο για φοροδιαφυγή, αλλά τόσο ο ίδιος όσο κι ο οργανισμός που τον εκπροσωπεί αρνούνται την κατηγορία.

Την Τετάρτη (7/12) ο Πορτογάλος σούπερσταρ δήλωσε: "Νομίζεις ότι ανησυχώ; Όποιος δεν χρωστά, δεν φοβάται τίποτα", ήταν τα λόγια του κατά την αποχώρηση απ' το "Santiago Bernabeu", δείχνοντας ότι αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή στο σκάνδαλο.

Επιπλέον, θέση πήρε και η εταιρεία μάνατζερ που αντιπροσωπεύει τον 31χρονο, δίνοντας στη δημοσιότητα τη φορολογική ενημερότητα του ποδοσφαιριστή. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι ιθύνοντες της τάσσονται στο πλευρό του Κριστιάνο, αρνούμενοι να πιστέψουν ότι ο πελάτης τους εμπλέκεται στην εν λόγω υπόθεση.

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ενημερωμένες τις φορολογικές υποχρεώσεις απ' την αρχή της καριέρας του, σε όλες τις χώρες όπου έζησε. Το παρόν έγγραφο δεν δημοσιεύτηκε υποχρεωτικά, όμως, αποτελεί αδιάψευστο στοιχείο ότι ο παίκτης κι ο οργανισμός ενεργούν σωστά σε συνεργασία με τις αρχές. Στο πνεύμα της διαφάνειας και του νόμου", ήταν το μήνυμα, συνοδευόμενο με την παρακάτω φωτογραφία.

Πήρε θέση η εταιρεία του Ρονάλντο για το σκάνδαλο φοροδιαφυγής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μικρές ποινές φυλάκισης και πρόστιμο 40% της φοροδιαφυγής στην Ισπανία
Κριστιάνο για φοροδιαφυγή: "Όποιος δεν χρωστά, δεν φοβάται"
Ο Μόντριτς απέκρυψε ποσά μέσω εταιρείας στο Λουξεμβούργο!
Κρατική επιβεβαίωση για έρευνες περί φοροδιαφυγής του Ρονάλντο
Κοεντράο και Πέπε στο σκάνδαλο φοροδιαφυγής
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ