ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Φαβορί για αντί-Μουρίνιο ο Ποτσετίνο!

Φαβορί για αντί-Μουρίνιο ο Ποτσετίνο!

Ισπανική τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε ότι ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι ο Νο 1 υποψήφιος για να διαδεχτεί τον Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ, αν ο "special one" αποχωρήσει το καλοκαίρι. Διαβάστε το story.

Μετά την πρόσφατη είδηση περί επιθυμίας του Ζοζέ Μουρίνιο να σπάσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης (το υπάρχον λήγει τον Ιούνιο του 2014) και να αποχωρήσει από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" το ερχόμενο καλοκαίρι , η τηλεοπτική εκπομπή "Punto Pelota" προχώρησε σε μία ακόμα αποκάλυψη.

Σύμφωνα με αυτήν, οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν καταλήξει στο πρόσωπο που θα παρει τη σκυτάλη από τον Πορτογάλο σε περίπτωση που χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών (υπογραμμίζεται βέβαια ότι υπάρχει επιθυμία των "μερένγκες" για να παραμονή του "Μου" στην άκρη του πάγκου) και αυτός είναι ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Ο λόγος για τον τεχνικό της Εσπανιόλ, το συμβόλαιο του οποίου με τους Καταλανούς λήγει σε μερικούς μήνες από τώρα, με τον 39χρονο Ποτσετίνο να έχει ξεκίνησει την προπονητική του καριέρα το 2009 αναλαμβάνοντας την μεγάλη αντίπαλο της Μπαρτσελόνα εντός Βαρκελώνης (ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Εσπανιόλ και ως ποδοσφαιριστής).

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο μέσο, τα ατού του Ποτσετίνο -ώστε να θεωρείται φαβορί για τη θέση- είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει η Εσπανιόλ, ενώ δεν έχει περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι κατάφερε πριν λίγο καιρό να σταματήσει τη Μπαρτσελόνα σε ματς πρωταθλήματος (2-2 στο "Κορνεγιά Ελ-Πρατ").

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με την εκπομπή "Punto Pelota" αλλά και άλλες ισπανικές ιστοσελίδες (όπως π.χ η μαδριλένικη "As" και η καταλανική "Sport"), η Μάντσεστερ Σίτι προβάλλει αυτή τη στιγμή ως η πιθανότερη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ο Ζοζέ Μουρίνιο .

Και αυτό γιατί το σχετικό ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως ο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, έχει ήδη ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για να διαπραγματευτεί με τους ανθρώπους των "πολιτών", με τον Σεΐχη Μανσούρ (ιδιοκτήτης της Σίτι) να είναι εκείνος που προσέφερε το περασμένο καλοκαίρι 12.000.000 ευρώ το χρόνο στον Μουρίνιο αλλά και να μην έχει πρόβλημα να δώσει 20.000.000 ευρώ για να καλύψει τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Πορτογάλου με τους Μαδριλένους .

Φαβορί για αντί-Μουρίνιο ο Ποτσετίνο!

Η αποκάλυψη της εκπομπής "Punto Pelota" για τον νέο εκλεκτό της διοίκησης της Ρεάλ, Μαουρίσιο Ποτσετίνο

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ