ΤΣΕΛΣΙ

Ο Βίλας-Μπόας... φοβάται τον Μουρίνιο

Ο Βίλας-Μπόας... φοβάται τον Μουρίνιο
Βίλας Μπόας

H προοπτική να επιστρέψει ο Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι το προσεχές καλοκαίρι έχει ανησυχήσει τον Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πρόσφατα αλλά και στο μακρινό παρελθόν, έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αγγλία ως προπονητής σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο λαλίστατος Πορτογάλος δεν ξεχνάει τα τρία χρόνια που πέρασε ως προπονητής της Τσέλσι με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα.

Η πιθανή επιστροφή του Μουρίνιο στο νησί ανάγκασε τον Αντρέ Βίλας-Μπόας να προβεί σε δηλώσεις εκφράζοντας την ανησυχία του.

" Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κενή θέση στον σύλλογο. Και ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι διαθέσιμος αυτή την στιγμή. Είναι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έζησα την περίοδο που ο Μουρίνιο είχε φύγει από την Τσέλσι και οι πολλές ομάδες χτύπησαν την πόρτα μας. Ο Μούρινιο είναι ο νούμερο ένα προπονητής στον κόσμο και πάντα θα είναι ελκυστικός στόχος για για να τον αποκτήσει ένας σύλλογος.

Είναι ένας προπονητής που μπορεί να κινήσει το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Σίτι, η Τσέλσι, η Τότεναμ, η Λίβερπουλ και η Αρσεναλ αλλά και άλλων ομάδων. Με αυτή την λογική όλοι οι προπονητές είναι υπό πίεση, από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι μέχρι τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον και από τον Κένι Νταλγκλίς μέχρι τον Χάρι Ρέντναπ".

Για την ώρα, ο Αντρέ Βίλας-Μπόας θα πρέπει να προετοιμάσει την Τσέλσι για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τον Τζον Τέρι εκτός η συμμετοχή του Γκάρι Κέιχιλ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ