ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Φεύγει το καλοκαίρι ο Μουρίνιο

Φεύγει το καλοκαίρι ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι και να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της Premier League, αποκαλύπτουν οι "Times".

Μπορεί η Ρεάλ να προελαύνει στην φετινή Primera Division και να δείχνει πιο κοντά από ποτέ για να γκρεμίσει την Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα από την κορυφή ( στο +7 πλέον μετά τη "γκέλα" των Καταλανών απέναντι στη Βιγιαρεάλ ), ωστόσο το μέλλον του Μουρίνιο στους Μαδριλένους παραμένει αμφίβολο.

Τα σενάρια περί αποχώρησής του από τους "μερένγκες" τα οποία άρχισαν να εξαπλώνονται μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα στον πρώτο προημιτελικό του Copa del Rey δεν έχουν κοπάσει, ενώ πολλοί μιλούν ανοιχτά πλέον για διαζύγιο των δύο πλευρών σε μερικούς μήνες.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας "Times", σύμφωνα με το οποίο ο " special one " έχει ειλημμένη την απόφασή του να φύγει από τη Μαδρίτη για να επιστρέψει μετά από πέντε χρόνια χρόνιας στο Νησί και στην Premier League.

Το αγγλικό μέσο επικαλείται μάλιστα μία ανώνυμη πηγή που βρίσκεται κοντά στον Πορτογάλο τεχνικό . "Έχει αρρωστήσει και έχει βαρεθεί από αυτή την κατάσταση στη Ρεάλ.

Δεν έχει σημασία αν θα είναι νικητής αυτή τη σεζόν ή όχι. Δεν έχει να κάνει με το οικονομικό. Έχει αποφασίσει να γυρίσει στην Αγγλία και θα φύγει το καλοκαίρι", δήλωσε στους "Times" το άτομο αυτό, που ανήκει στο στενό περιβάλλον του Πορτογάλου .

Να σημειωθεί ότι ο 49χρονος πολυνίκης τεχνικός έχει καθαρές ετήσιες αποδοχές 8.400.000 λιρών (περίπου 10.000.000 ευρώ) στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σε περίπτωση που είναι "διαθέσιμος" το προσεχές καλοκαίρι δεν αποκλείεται -όπως τονίζει η εφημερίδα "Guardian- να προσελκύσει το ενδιαφέρον πέντε ομάδων στο Νησί (Σίτι, Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Άρσεναλ και Τότεναμ)!

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ