ΙΣΠΑΝΙΑ

"Πήγαινε να καπνίσεις το πούρο σου αχρείε"

"Πήγαινε να καπνίσεις το πούρο σου αχρείε"

Νέα διάσταση στο φραστικό επεισόδιο του Ζοζέ Μουρίνιο εις βάρος του διαιτητή του "clasico" δίνει ο ισπανικός Τύπος. Διαβάστε όλο το στόρι της έκρηξης του "Special One" με νέα στοιχεία.

Το τρίτο ημίχρονο του αποκλεισμού της Ρεάλ Μαδρίτης στο Κύπελλο Ισπανία από την Μπαρτσελόνα καλά κρατεί.

Μετά το μνημειώδες: "Πήγαινε θεατρίνε, σου αρέσει να γ@@@ς τους επαγγελματίες", που φέρεται να είπε ο Ζοζέ Μουρίνιο στο γκαράζ του "Καμπ Νόου" απευθυνόμενος στον ρέφερι Φερνάντο Τεϊξέιρα ακολούθησε μπαράζ κουτσομπολιού.

Ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου τεχνικού που έγινε χθες 49 ετών, Ελάντιο Παραμές ωστόσο έδωσε νέα διάσταση στο συμβάν καθώς όπως έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Μουρίνιο εκτόξευσε και άλλες ύβρεις εις βάρος του ρέφερι κατά την αποχώρηση του.

Η εκδοχή του Παραμές

" Πήγαινε να καπνίσεις το πούρο σου και να γελάσεις αχρείε", ήταν η ατάκα που παρέθεσε ο Παραμές ενώ αποκάλυψε και τα λόγια του Μουρίνιο προς τους ανθρώπους της Ρεάλ πριν το παιχνίδι.

"Αν η Μπαρτσελόνα παίξει καλύτερα του αντιπάλου της θα κερδίσει. Εάν ο αντίπαλος παίξει καλύτερα από την Μπαρτσελόνα, ο διαιτητής θα την κάνει να νικήσει".

Καραδοκώντας στο γκαράζ

Η "Mundo Deportivo" χθες είχε αποκαλύψει πως ο Μουρίνιο ήταν τόσο εκνευρισμένος από τις αποφάσεις του Τεϊξέιρα σε σημείο που τον περίμενε καρτερικά έξω από το αυτοκίνητο (η φωτογραφία είναι από το γκαράζ του Καμπ Νόου στο σημείο όπου παρκάρουν οι διαιτητές) για να του τα ψάλλει μετά το 2-2 που σήμανε τον αποκλεισμό των "μερένχες" από τα ημιτελικά του Copa Del Rey.

"Πήγαινε θεατρίνε, σου αρέσει να γ@@@ς τους επαγγελματίες"

Το καταλανικό μέσο δημοσίευσε μάλιστα και τις αθυρόστομες εκφράσεις που ξεστόμισε κατά του διαιτητή. "Πήγαινε θεατρίνε, σου αρέσει να γ@@@ς τους επαγγελματίες", φέρεται να είπε ο "special one".

Ο Μουρίνιο είχε αφήσει το στίγμα του για τον διαιτητή και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. "Στα αποδυτήρια άκουσα τους παίκτες μου να λένε πως είναι αδύνατο να νικήσεις εδώ, στο Καμπ Νόου.

Εγώ το ήξερα ήδη αυτό, έχω παίξει σε αυτό το γήπεδο με την Τσέλσι, την Ίντερ, τη Ρεάλ, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League. Δεν υπάρχει κάτι το καινούριο για μένα. Γνωρίζω ήδη αυτή την κατάσταση.

Δεν θέλω να μιλήσω για το διαιτητή, δεν λέω τίποτα. Θέλω, με δεδομένο ότι είστε εσείς εκείνοι που καταλαβαίνουν το ποδόσφαιρο, να δω ποια θα είναι η ανάλυση που θα κάνετε για το ματς" ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

Απών από τη συνέντευξη Τύπου ο Μουρίνιο


Ο Μουρίνιο προκειμένου να διατηρήσει την ψυχραιμία του αλλά και να αποφύγει τις άβολες ερωτήσεις αποφάσισε να μην προσέλθει στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Σαραγόσα. Έτσι για 31η φορά από τη μέρα που ανέλαβε τον πάγκο την Ρεάλ στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων θα απαντήσει ο Αϊτορ Καράνκα.

Δείτε ένα video από τα γενέθλια του Μουρίνιο στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ