ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Επιστρέφει για Αγκουέρο η Ρεάλ

Επιστρέφει για Αγκουέρο η Ρεάλ
2016 GETTY IMAGES

Βρετανικό δημοσίευμα εμπλέκει εκ νέου τη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Σέρχιο Αγκουέρο, με αφορμή τη δυσαρέσκεια του Πεπ Γκουαρδιόλα προς τον Αργεντινό επιθετικό.

Το τελευταίο διάστημα διέρρευσε στον διεθνή Τύπο ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει μείνει ανικανοποίητος από ορισμένους τομείς του παιχνιδιού του Σέρχιο Αγκουέρο και όπως ήταν αναμενόμενο, μεταγραφικές "σειρήνες" ξεκίνησαν να ηχούν και πάλι. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της " Mirror" μιλά για έντονο ενδιαφέρον από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης για τον 28χρονο.

Προ εβδομάδων ο Ζινεντίν Ζιντάν φερόταν να έχει απορρίψει τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, όμως ο Φλορεντίνο Πέρεθ επιθυμεί διακαώς να προσθέσει έναν... galactico στο ρόστερ της ομάδας και πιέζει προς αυτήν την κατεύθυνση. Λαμβάνοντας υπόψη το τελευταίο, ο Αργεντινός φορ των "πολιτών" αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία, τουλάχιστον επί του παρόντος.

Βεβαίως, οι "μερένγκες" βλέπουν "ζεστά" και την περίπτωση του Πάουλο Ντιμπάλα, τη στιγμή που και ο νυν επιθετικός των Μαδριλένων, Άλβαρο Μοράτα, είναι πολύ πιθανό να δει την "πόρτα" της εξόδου. Όσον αφορά στην επιθετική γραμμή της Σίτι, ο Γκουαρδιόλα παρουσιάζεται διατεθειμένος να δώσει πολλές ευκαιρίες στον νεοαποκτηθέντα Γκαμπριέλ Ζεζούς, ενώ ψηλά στη λίστα του βρίσκεται και ο Ομπαμεγιάνγκ.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο μεταγράφηκε στην ομάδα του Μάντσεστερ το καλοκαίρι του 2011. Φέτος έχει πραγματοποιήσει 17 εμφανίσεις και έχει πετύχει 11 γκολ στην Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Γκουαρδιόλα θα "χτίσει" μια καινούργια Μάντσεστερ Σίτι
Τι έχει πάθει η Σίτι;
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ