ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πρόταση "μαμούθ" απ' τη Ρεάλ για Ντιμπάλα

Πρόταση "μαμούθ" απ' τη Ρεάλ για Ντιμπάλα

Τέλος στη φημολογία περί αποχώρησής του απ' τη Γιουβέντους έβαλε με δηλώσεις του ο Πάουλο Ντιμπάλα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης να ονειρεύεται. Οι "μερένγκες" είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση "μαμούθ" για την απόκτησή του, αλλά εκείνος δείχνει να παραμένει πιστός στη "Γηραιά Κυρία".

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στη χθεσινή (11/1) νίκη της Γιουβέντους κόντρα στην Αταλάντα για το κύπελλο Ιταλίας (3-2). Ο Αργεντινός σκόραρε στο 22ο λεπτό, ανοίγοντας τον δρόμο για την πρόκριση της "Γηραιάς Κυρίας" (σ.σ. μοίρασε και μία ασίστ).

Πάντως, πέρα απ' τη συνολική του απόδοση, οι δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση ήταν εκείνες που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον. Υπενθυμίζουμε ότι ο 23χρονος βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος δεν σκέφτεται να αποχωρήσει απ' το Τορίνο, βάζοντας "ταφόπλακα" στις προσδοκίες των "μερένγκες".

Μάλιστα, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, επιθυμεί την έλευση του Ντιμπάλα στη Μαδρίτη, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση "μαμούθ" στους ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου. Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα η προσφορά θα φτάσει τα 105 εκατ. ευρώ (!), αλλά με τα σημερινά δεδομένα ο Ντιμπάλα θα ρίξει "άκυρο" στους Μαδριλένους, λόγω Γιουβέντους.

Αναλυτικά τα λόγια του: "Αν είναι δύσκολο να απορρίψω τη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα; Δεν μου έχει γίνει ακόμα κάποια πρόταση, οπότε δεν υπάρχει κάτι για να απορρίψω.

Είμαι χαρούμενος στη Γιουβέντους. Ο μάνατζερ μου θα φτάσει στην Ιταλία τις επόμενες ημέρες, ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους της διοίκησης για την ανανέωση του συμβολαίου. Το μυαλό μου είναι μόνο στη Γιουβέντους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκριση με άγχος για τη Γιουβέντους
Στην έξοδο ο Εβρά απ' τη Γιουβέντους
"Έσπασε" το δικό της ρεκόρ η Γιουβέντους
Ιγκουαΐν: "Ο Ντιμπάλα μοιάζει αρκετά στον Μέσι"
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ