ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ζιντάν "φρενάρει" την υπόθεση Ομπαμεγιάνγκ

Ο Ζιντάν "φρενάρει" την υπόθεση Ομπαμεγιάνγκ

Μπορεί ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να αποτελούσε στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι εκείνος που δεν επιθυμεί την έλευση του επιθετικού της Ντόρτμουντ.

Όπως είναι γνωστό ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όπως αναφέρει δημοσίευμα της ισπανικής AS, ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι εκείνος που "φρενάρει" την απόκτηση του επιθετικού της Ντόρτμουντ.

Εκτός απ' την απαγόρευση μεταγραφών της FIFA (σ.σ. λήγει το καλοκαίρι του 2017), ο Γκαμπονέζος δεν θα γίνει κάτοικος Μαδρίτης, ύστερα από απόφαση του Ζιντάν. Ο τεχνικός των "μερένγκες" υποστηρίζει ότι το ρόστερ του συλλόγου είναι πλήρες στην επιθετική γραμμή και δεν χρειάζεται ενίσχυση.

Εκτός απ' τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκάρεθ Μπέιλ και Καρίμ Μπενζεμά ο Γάλλος κόουτς μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Άλβαρο Μοράτα, Μαριάνο Ντίας και Λούκας Βάθκεθ, με αποτέλεσμα να μην επιθυμεί, για την ώρα, την έλευση ενός ακόμη επιθετικογενή ποδοσφαιριστή.

Πάντως, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, εκτός απ' τη Ρεάλ τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον 27χρονο επιθετικό. Βέβαια, υπενθυμίζουμε ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο έως το 2020, ενώ πρόσφατα το όνομά του ενεπλάκη με την Κίνα και τη Shanghai SIPG χωρίς, ωστόσο, η μυθική προσφορά (41 εκατ. ευρώ ευρώ ετησίως) να είναι αληθής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ομπαμεγιάνγκ MVP της Bundesliga στο πρώτο μισό της σεζόν
Ρονάλντο: "Προπονητής; Ποτέ δεν ξέρεις..."
Πόρτο και Ρεάλ έχουν συμφωνήσει για τον Αντρέ Σίλβα
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ